"Spremni smo da pričamo sa Đokovićem" - BIGportal.ba
Sport Tenis

“Spremni smo da pričamo sa Đokovićem”

Predsednik ATP Andrea Gaundezi rekao je da će organizovati sastanak sa Novakom Đokovićem.

Novak Đoković je tokom US Opena saopštio da se Sem Kveri, Džon Izner i Vasek Pospišil povlače sa rukovodećih mesta ATP Asocijacije igrača i da će napraviti svoju Asocijaciju (PTPA).

Odluku Đokovića nisu podržali Rafael Nadal, Rodžer Federer, Endi Mari i ostali velikani ovog sporta.


Oni se zalažu za ujedinjenje svih tenisera i da se ne prave podele među igračima, a Novak je dobio kritike i od raznih teniskih stručnjaka, komentatora, bivših tenisera…

Sada se oglasio i predsednik ATP.

“Ovo je veoma težak period za tenis. Nismo znali u julu da li će se uopšte sezona nastaviti i da li će se igrati ove godine. Mnogi su bili frustrirani. I ja sam bio teniser i znam koliko im je teško. Saslušali smo sve žalbe i primedbe. Napravićemo veliki sastanak krajem novembra ili početkom decembra. Spremni smo za razgovor, pričaćemo sa Đokovićem. Vreme je da konflikti prestanu i da se ujedinimo”, smatra Gaundezi i dodaje:

“Konflikti i svađe ništa ne bi doneli, svi bi bili poraženi. Igračima su potrebni turniri i turniri su potrebni igračima. Ne možemo ništa da postignemo ako postoje podele. Moramo svi da se borimo zajedno kako bi tenis opstao”.

Danas objavljeno

“Izvinite, pogriješili smo”

Zeljka

Kraj Superlige: Izašli svi Englezi!

Zeljka

Siti se definitivno povukao iz ESL

Zeljka

Ostavite komentar