Spotify vam konačno omogućava da blokirate druge korisnike - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Spotify vam konačno omogućava da blokirate druge korisnike

Spotify možda nije prva usluga koja vam pada na pamet kada pomislite da blokirate druge korisnike

Međutim, funkcije aplikacije za striming mogu značiti da neko sa kim više ne delite muziku, i dalje može da pristupi vašim plejlistama ili aktivnostima. Danas kompanija masovno ažurira način na koji blokirate drugog korisnika na svojoj platformi, dajući vam mogućnost da to sami učinite po prvi put, javlja Engadget. Ranije ste morali da kontaktirate korisničku podršku da biste obavili posao, ali sada možete da završite zadatak u aplikaciji Spotify sa desktopa ili mobilnog uređaja.

Korisnici već neko vreme traže način da direktno blokiraju druge. Kompanija je 2018. označila blok funkciju kao „dobru ideju“, iako zvanično nije bila na mapi puta proizvoda i nije dat vremenski okvir za dolazak. 2019. godine, Spotify je počeo da dozvoljava korisnicima da blokiraju izvođače koje nikada nisu želeli da čuju sa opcijom „Nemoj puštati ovog izvođača“. Ipak, nije postojala opcija da sprečite bilo koga drugog za koga niste želeli da vidi vaše liste ili istoriju slušanja, osim ako se ne obratite kompaniji za pomoć.

Da biste nekoga blokirali na Spotify-u, jednostavno posetite njegov profil i kliknite na dugme …. Izaberite „Blokiraj“ ili „Blokiraj korisnika“ na mobilnom telefonu i ta osoba više neće moći da pristupi vašoj stranici, javnim listama za reprodukciju niti da vidi vašu aktivnost slušanja. Kao što možete očekivati, postoji opcija „Deblokiraj“ ako se ikada predomislite.

Spotify vam konačno omogućava da blokirate druge korisnike

Spotify kaže da je uvođenje funkcije direktnog blokiranja deo njegove stalne misije da korisnicima pruži najbolje iskustvo koje može, istovremeno podstičući bezbedno okruženje za slušanje muzike i podcasta. Možete očekivati da će nova funkcionalnost početi da se primenjuje ove nedelje.

B92.

Danas objavljeno

Windows 11 2022 ažuriranje prouzrokuje probleme u igrama

V.R.

Infinix lansira svoj prvi premium Android TV sa 55-inčnim QLED ekranom

V.R.

Google otkrio izgled svog Pixel Watcha

V.R.

Ostavite komentar