SPORTISTI NA ZASLUŽENOM ODMORU: Miha uživa na Kubi, Rajković u Dubaiju - BIGportal.ba
Ex Yu

SPORTISTI NA ZASLUŽENOM ODMORU: Miha uživa na Kubi, Rajković u Dubaiju

GOLMAN srpske fudbalske reprezentacije, a trenutno čuvar gola francuskog Remsa, Predrag Rajković (25), uživa sa porodicom, suprugom Anom i sinovima Reljom i Tadijom, na odmoru u Dubaiju.

U najvećem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata, prosečna temperatura u decembru je oko 27 stepeni Celzijusovih, te Rajkovići svaki trenutak koriste da uživaju sa naslednicima u kupanju u Persijskom zalivu ili hotelskom bazenu, kao i dremanju u mreži.

A uveče slede šetnja po gradu i večera u nekom od tamošnjih restorana. Inače, Ana je manekenka, a mlađeg sina Tadiju rodila je sredinom oktobra.

Sudeći po njenoj fotografiji u bikiniju, niko ne bi rekao da se pre dva meseca po drugi put ostvarila kao majka…

Nakon što je uspeo da pobedi leukemiju, a onda i virus korona, legendarni fudbaler Crvene zvezde, a sada trener Bolonje, Siniša Mihajlović (51), odlučio je da je vreme za odmor, te je sa suprugom Arijanom (47) otputovao na Kubu, gde će dočekati i Novu godinu.

Bivša manekenka i italijanska TV zvezda Arijana, fotografisala je Mihu sa visoko podignuta tri prsta na ruci i tompusom u ustima, podelivši je na društvenim mrežama uz komentar:

– Na Kubi smo. Sunce, mohito i tompus.

novosti.rs

Danas objavljeno

Lajović ima prelijepu podršku u Australiji

Zeljka

Nina Badrić: “Ovde sam nekad žarila i palila i bila ultimativni numero uno”

Zeljka

Norvežani završili snimanje kadrova za film o stradanju Srba u Karašjoku

Zeljka

Ostavite komentar