Spisak ljepotica koje je zaveo je ogroman, glumac konačno otkrio u čemu je tajna - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Spisak ljepotica koje je zaveo je ogroman, glumac konačno otkrio u čemu je tajna

Mnogi se pitaju kako mu uspeva da zavede najlepše žene današnjce s obzirom da se ne uklapa u standardnu predstavu zavodnika.

Tokom gostovanja u emisiji Saturday Night Live, rijaliti zvezda Kim Kardašijan se pred kamerama u jednom skeču poljubila s komičarem Pitom Dejvidsonom. Nakon toga, viđeni su kako se drže za ruke tokom vožnje u zabavnom parku.

Mnogi su odmah na mrežama reagovali da su zajedno, s obzirom na reputaciju ovog mladog glumca.

Dejvidson je do sada osvojio srce dve decenije starije britanske glumice Kejt Bekinsejl, bio je u vezi sa pop zvezdom Arijanom Grande, sa manekenkom Kajom Gerber, zatim sa zvezdom “Bridžertona” Fibi Denevor, zaveo je i ćerku čuvenog Larija Dejvida Kezi Dejvid…

Kako je svojevremeno sam Pit objasnio, on nema neku posebnu tajnu, već je samo otvoreno kad mu se neko svidi:

“Ja sam vrlo, vrlo iskren. Mislim da mnogo ljudi predstavljaju verziju sebe kakvi bi voleli da budu, ali to se vremenom razotkrije. Ja samo budem u fazonu “Hej, ja sam lud. Ovo su moji problemi. Ovo ja radim. Ovo je moj terapeut. Dešava se ovo”, pričao je u jednoj radijskoj emisiji.

Objasnio je i da ne igra igre: “Ako mi se sviđaš, stvarno mi se sviđaš. Igranje igara u ljubavi samo stvara anksioznost i mnogo stresa, a već ima dovoljno toga – ključ je u komunikaciji”, pričao je.

Danas objavljeno

Fotografije morskog svijeta koje će ti oduzeti dah

Vanja A

Djeca preminulog repera nosiće njegov pepeo u ogrlicama

Vanja A

10 najspektakularnijih drevnih pećina na svijetu

Vanja A

Ostavite komentar