13. Oktobra 2022.

“Spejsi uhvaćen u krevetu sa dečkom, pa zvao i njegovu majku”

Big Portal

Detalji njihovog susreta otkriveni su u njujorškoj sudnici u sklopu građanske tužbe koju je protiv oskarovca ​​pokrenuo glumac Entoni Rap, koji tvrdi da je bio meta “seksualnog napada” Kevina Spejsija na jednoj zabavi.

Spejsi navodno zvao Barovmana i njegovu majku

Prema poslednjem svedočenju, Spejsi je pozvao i Barovmana i Rapa na večeru nakon što su se upoznali, a kasnije i u jedan klub. Glumčeva advokatica Dženifer Keler tvrdi da Spejsi nije ponudio Rapu alkohol i da njih dvojica nisu bili sami.

Keler je dodala da se Barovman i Spejsi nisu upustili ni u kakve seksualne aktivnosti dok su ležali u krevetu zbog Rapove prisutnosti. Navodno je Barovman kasnije Spejsiju poslao cveće, a Spejsi je često nazivao Barovmana i njegovu majku. Keler je rekla da je Rap pokušao da prikaže Spejsija kao “uznemirivača i uhoditelja” upravo zbog tih telefonskih poziva.

Podsećamo, Spejsi je u Britaniji optužen za pet kaznenih dela – četiri tačke za seksualno zlostavljanje dodirivanjem te za navođenje osobe na seksualni penetrativni čin bez pristanka. Tužitelji kažu da je Spejsi prisilio muškarca na oralni seks.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare