Specijalna MV Agusta skupila 100.000 evra za UNICEF - BIGportal.ba
Auto-moto Motori

Specijalna MV Agusta skupila 100.000 evra za UNICEF

MV Agusta F3 800 je uzbudljiv motocikl, podjednako dobrog izgleda i upravljačkih mogućnosti.

Italijanski dvotočkaš je jedan od retkih sportskih modela kojem nije potrebna grafika radikalnog izgleda kako bi privukao poglede posmatrača. Često ga smatraju umetničkim delom… i lako je videti zašto je to tako.

Jedan F3 800 je proteklog vikenda bio „zvezda“ gala događaja na Sardiniji, organizovanog od strane UNICEF-a, a njegovom prodajom je za poseban fond namenjen deci sakupljeno 100.000 evra.

Sa specijalnom grafikom, u bojama UNICEF-a, ovaj motocikl je bio deo aukciji čiji kompletan prihod je otišao u humanitarne svrhe, dok je sam motocikl prodat jednom kolekcionaru MV Agustinih dvotočkaša.

„Izuzetno me raduje što je ovaj specijalni F3 800 doneo tako značajna sredstva za UNICEF-ov dečiji fond“, izjavio je izvršni direktor kompanije, Timur Sardardov. „Svi naši motocikli su ručno napravljeni, uz dosta ponosa, strasti i iskustva.

„Ovaj model je naročito poseban, zbog toga što je poslužio za plemenitu svrhu, zbog čega su svi oni koji su radili na njemu još više ponosni. Želeo bih da se zahvalim UNICEF-u što nam je dao mogućnost da damo svoj skromni doprinos borbi za bolje sutra sve dece ovog sveta.“

Izvor: Moto-berza/AutoBlog

Danas objavljeno

Potvrđeno: Novi Alfin SUV debituje 8. februara

Vanja A

I to se dešava: Kineski proizvođač automobila optužuje europskog za kopiranje

Vanja A

Bugatti priprema nasljednika Chirona koji će zadržati motor s unutrašnjim sagorijevanjem

Vanja A

Ostavite komentar