Specijalci sa dugim cijevima stigli na Brnjak - BIGportal.ba
Region Vijesti

Specijalci sa dugim cijevima stigli na Brnjak

Ministar unutrašnjih poslova samoproglašenog Kosova Dželjalj Svečlja u pratnji specijalaca došao je na administrativni prelaz Brnjak.

Svečlja je nasmijan i okružen pripadnicima specijalnih jedinica, koji su nosili automatsko oružje u rukama, rekao da “cijela kosovska policija” ispunjava svoje službene dužnosti.

“Danas sam posjetio punkt u Brnjaku i stanice policije u Brnjaku i Jasenoviku. Svi pripadnici policije predano ispunjavaju svoje službene dužnosti obezbjeđujući mirno okruženje i usluge za sve građana na cijeloj teritoriji Kosova”, rekao je Svečlja koji je Brnjak posetio u trenutku kad se u Sjevernoj Mitrovici održavao veliki narodni skup Srba sa KiM.

Policijske stanice i regionalna komanda za sjever KiM od juče nemaju više pripadnike srpske nacionalnosti koji su skinuli uniforme zbog terora Prištine prema Srbima, prenosi Nova.

Još se procjenjuje koje snage bi trebalo uputiti na sjever Kosova i Metohije kako bi se obezbijedile četiri policijske stanice policije koje su Srbi napustili. Odluka će vjerovatno pasti na Kfor čiji će pripadnici biti upućeni iz baze Novo Selo kod Vučitrna.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Vučić: Odgovaraću svima na sednici Skupštine, iako neki dolaze zbog samopromocije

M.

Ledena oluja izazvala kolaps – otkazani letovi i teški udesi

M.

Stejt department saopštio da je stav oko ZSO jasan

M.

Ostavite komentar