Specifikacije i fotografije navodnog Poco F2 Lite telefona - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Specifikacije i fotografije navodnog Poco F2 Lite telefona

Tokom 2019. godine nismo imali nove objave telefona u okviru Poco podbrenda kompoanije Xiaomi (koji je nedavno promovisan u zaseban brend), a Poco fanovi s nestrpljenjem iščekuju da kompanija predstavi nasljednika izuzetno uspješnog Poco F1 modela iz 2018. godine.

YouTuber, pod imenom RatAtlas, je objavio neke procurele fotografije koje navodno prikazuju Poco F2 Lite telefon. On tvrdi da je fotografije i specifikacije telefona dobio preko e-maila od izvora čiji identitet nije otkriven. Fotografije pokazuju da navodni Poco F2 Lite ima ekran sa izrezom u obliku kapljice i nešto deblji donji okvir.

Stranica “About” za telefon otkriva Poco F2 Lite naziv i modifikovanu verziju MIUI interfejsa za Poco uređaje. Takođe, ističe se da telefon pokreće Snapdragon 765 čipset i da ima 6GB RAM-a.

Poco F2 Lite napaja 5000mAh baterija, a operativni sistem je Android 10. Sugeriše se da je telefon opremljen i kamerom veoma visoke rezolucije (verovatno 48MP ili veći senzor). Nije poznato da li je na poleđini sistem sa dve ili tri kamere.

Izvor: Bnechmark/PlayfulDroid

Danas objavljeno

Kako da uštedite internet na putu s Google Maps navigacijom

Vanja A

NASA želi nuklearne reaktore na Mjesecu

Vanja A

Solana pravi svoj kripto-telefon pod nazivom Saga

Vanja A

Ostavite komentar