29. Juna 2022.

Spas od vrućine dnevno na “Akvani” potraži i do 1.500 Banjalučana

Big Portal

“Akvana” je svoja vrata otvorila prije nepunih mjesec dana, a kako su kazali iz ovog preduzeća, sezona koja slijedi zasad obećava.

“Prošla godina nam je po broju posjetilaca bila izrazito dobra, a poslužile su nas dobre vremenske prilike. Isto očekujemo i ove godine”, istakli su iz “Akvane”.

Ovo potvrđuje i činjenica da je do sada prodat rekordan broj sezonskih karata za ulaz na bazene.

Prema njenim riječima, građani posjećuju bazene svakodnevno i to kupači svih starosnih dobi, jer kako ističu, za svakog ima ponešto.

“Najudarniji su dani vikenda, kada je u pitanju posjećenost, ali ni radnim danima ne manjka kupača, i to naročito nakon 16 časova”, istakli su iz “Akvane”.

Veliki broj posjetilaca prati i razne aktivnosti koje su planirane da im ispune slobodno vrijeme ovog ljeta.

“Organizovali smo zanimljive aktivnosti, kao što su igre bez granice, koje su bile interesantne naročito za mlađe posjetioce, a poligon je postavljen preko pola vodenog parka”, istakli su iz ovog preduzeća.

Dodali su da tu nije kraj aktivnosti te da i ove sezone građani i turisti mogu da očekuju noćno kupanje, u zavisnosti od vremenskih prilika.

“Imaćemo niz aktivnosti u julu i avgustu, koje će, vjerujemo, biti zanimljive za sve starosne dobi”, istakli su.

Mirjana L., majka dvogodišnje djevojčice, kazala je za “Nezavisne” da u ovim vrelim ljetnim danima kupanje na “Akvani” pomaže da zajedno sa svojom kćerkom prebrodi velike vrućine.

“Dolazimo na bazen redovno. Čak postoji i mali bazen za djecu, što je spas za moju djevojčicu, a i ja ponekad imam mogućnost da se okupam u velikom bazenu dok nju čuva baka”, kazala je Mirjana L.

S obzirom na to da je u neposrednoj blizini Studentski centar, na bazenima “Akvane” se može vidjeti i veliki broj studenata.

Kako su nam kazali studenti, trenutno je u toku ispitni rok, ali uvijek se može naći pola sata pauze za kratko osvježenje.

Podsjećamo da je sezona na “Akvani” zvanično otvorena 1. juna te da je obnovljeno vanjsko ostrvo i nabavljene su dodatne ležaljke.

Nezavisne novine

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare