Španska voditeljka osvaja nestvarno plavim očima i tijelom za medalju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Španska voditeljka osvaja nestvarno plavim očima i tijelom za medalju

Pilar Rubio Fernandez je španska reporterke i TV voditeljka. Postala je poznata po izveštavanju sa događaja “Sé lo que hicisteis”, radila je na mnogim serijama u Španiji, bila je model… U javnosti, bar kod nas, poznata je kao supruga španskog fudbalera Serhia Ramosa.

Pilar ima 43 godine i mnogi magazini su istakli da je “ponosna je vlasnica tela na kom mogu da joj zavide i duplo mlađe devojke, a majka je četvoro dece”.

Za to je zaslužno redovno vežbanje, a često deli na Instagramu snimke sa treninga, koje oduševljavaju mnoge.

Takođe, Pilar se bavi i modnim dizajnom i to veoma uspešno: “Moja majka je bila krojačica, odrasla sam okružena mašinama za šivenje i tkaninama”, rekla je za “Revista Vanity fair” povodom njene druge kolekcije kostima urađene za španski brend “Selmark”.

“Pefekcionista sam i mogu dane i dane da provedem u potrazi za kostimom u kojem ću dobro da se osećam, a koji mi se sviđa. Mislim da se to događa i drugim ženama”, dodala je.

Podsetimo, nakon šest godina veze 2019. Pilar i zvanično je postala supruga slavnog sportiste Serhia Ramosa, a par važe za jedan od najskladnijih i najsrećnijih u svetu šoubiznisa.

Danas objavljeno

Brad i Angelina se bore oko imanja koje vrijedi preko 160.000.000 dolara

Vanja A

Vojvotkinja Kate u čizmama koje Bosanke obožavaju: Idealne za hladnije jesenje dane

Vanja A

Neobični običaji na sahranama širom svijeta

Vanja A

Ostavite komentar