31. Augusta 2021.

Špankinja se udala za srpskog glumca pa zaigrala kolo!

Naime, par je napravio gala slavlje na kojem su okupili porodicu i prijatelje. Lepa Špankinja nije krila sreću, a kako kaže, pre nego što je upoznala Uroša nije ni slutila da će se udati upravo u Srbiji.

– Uvek sam sanjala svoju svadbu, od 13. godine sam je planirala, samo nisam znala da će da bude u Srbiji. Imala sam u glavi sve kako hoću da izgleda, kakvu ću venčanicu nositi. Uroš me je zaprosio u novembru, a od početka ove godine sam imala sve dogovore završene, oko venčanice, imala sam ideju kako hoću sve da izgleda, tako da su pripreme bile lake. Jedva smo čekali taj dan i da uživamo, da bude prava srpska svadba – otkrila je ona.

https://www.instagram.com/p/CTKirqujoAd/?utm_source=ig_embed&ig_rid=205c07eb-59cf-44e3-9aa1-e6cfc2f29091

 Srpsko kolo je prva stvar koju sam naučila. Super je bilo, uživali smo! Meni je sve izgledalo kao san.

Podsetimo, influenserka Lea Stanković bila je kuma svojoj koleginici, a među poznatima koji su slavili ljubav Dženi i Uroša su bili glumci Đorđe Stojković, Stevan Piale, Goran Jevtić i Vladimir Kovačević.

Mlada je blistala u prelepoj venčanici i igrala je toko cele večeri.Ono što je sve iznenadilo jeste prvi ples mladenaca. Naime oni su igrali uz pesmu “Forever young”, a onda je odjednom krenuo hit Tee Tirović “Hajde”, te su se Urošu i Dženfer na podijumu pridružili i gosti.

Podsetimo, par se verio prošle godine, a pre veze sa Urošem, Dženi je živela na Tenerifima, ali se zbog ljubavi doselila u Srbiju. Sa Urošem živi u stanu koji su im ustupili njegovi roditelji, a glumac je jednom prilikom ispričao da sa izabranicom planira gala svadbu.

Dženi Martin
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

(Kurir.rs/blic)

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare