Spajsice se vraćaju - ali faliće jedna - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Spajsice se vraćaju – ali faliće jedna

Pre dve godine “Spice Girls” su se vratile na pozornicu, a sad razmišljaju o povratku i na filmska platna.

“Devojke su razmišljale kako da obeleže 25. godišnjicu filma ‘Spice World’ iz 1997. godine pa su došle na ideju da snime nastavak. Pričale su sa scenaristom koji sad razmišlja o čitavom projektu, što znači da su se ozbiljno uhvatile toga”, rekao je izvor iz filmske industrije, piše “The Sun”.

Originalni film je uz Mel Bi, Mel Si, Emu Banton, Geri Halivel i Viktoriju Bekam imao i zvezde kao što su Elton Džon, Mit Loufa i druge, stoga su i za nastavak sigurno u planu velika imena. Film je zgrnuo zaradu od preko 80 miliona evra, uprkos lošim ocenama kritike.

Inače, 2019. godine “Spice Girls” su se ponovno okupile kako bi održale 13 stadionskih koncerata u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, no Poš Spajs, odnosno Viktoriju Bekam, nisu uspeli da nagovore na ovu povratničku turneju.

“Radije bih se usredsredila na svoju porodicui firmu”, rekla je tada ne pridruživši se četvorki na turneji, a upitan je i njen interes za novi film o kom maštaju ostale četiri članice grupe koja je tokom 90-ih godina stekla planetarnu slavu.

Danas objavljeno

Definicija mode i luksuza: Giorgio Armani “One Night Only” revija u Dubaiju

Vanja A

Šta uraditi u situaciji kada vaš suprug razgovara sa drugom ženom, a vama to smeta?

Vanja A

Zlatni retriver oborio Guinness svjetski rekord za najviše teniskih loptica u ustima

Vanja A

Ostavite komentar