Spajanje Overwatch 1 i 2 klijenata, četiri nova heroja - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Spajanje Overwatch 1 i 2 klijenata, četiri nova heroja

U intervjuu datom za Kotaku na BlizzCon 2019, Jeff Kaplan, direktor Overwatch projekta u Blizzardu izjavio je da će nove mape i heroji stići istivremeno u Overwatch 1 i 2, kao i da će, kada nastavak izađe, originalna igra takođe dobiti grafička unapređenja.

Krajnji plan, kako kaže Kaplan, je da se dve klijent aplikacije na kraju sjedine kako bi se izbeglo deljenje igrača. Kombinovani klijent bi takođe osigurao fer takmičenje jer igrači ne bi imali prednost samo zato što su na novijoj verziji Overwatch engine-a.

Kaplanova izjava je deo široke diskusije o tome kako je tajni razvoj Overwatch 2 uticao na stagnaciju originalne igre, što se odražavalo kroz repetativne sezone. Kaplan smatra da je tim igre ipak uradio dovoljno dodavanjem novih heroja, role queue sistema, kao i Workshop moda, ali veruje da će ažuriranja biti dosta češća nakon što nastavak izađe.

Ta ažuriranja bi trebala dodati bar četiri nova heroja, sudeći po izveštaju novinara Game Informera Andrew Reinera, koji je posetio Overwatch razvojni tim početkom oktobra. Kaplan mu je tada pokazao PowerPoint prezentaciju sa sadržajima koje donosi nastavak i jedan od slajdova je prikazivao četiri nepoznate siluete, od kojih su tri izgledale kao ženski heroji

Izvor: Digital Trends/Benchmark

Danas objavljeno

Ažuriranje firmvera GoPro HERO 10 rješava problem pregrijavanja kamere

Vanja A

Ovako je trebao da izgleda Surface Neo od kog se ipak odustalo

Vanja A

Apple zamalo izbacio Facebook i Instagram aplikacije sa App Store-a

Vanja A

Ostavite komentar