"South park" oštro protiv kriptovaluta i Meta Dejmona - nove epizode se rugaju reklami - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“South park” oštro protiv kriptovaluta i Meta Dejmona – nove epizode se rugaju reklami

U sredu uveče počela je da se emituje 25. sezona popularne serije “South Park” a u prvoj epizodi odlučili su da se narugaju Metu Dejmonu i to zato što se pojavio u tv reklami za kriptovalute.

Naime, ta reklama počela je da se emituje krajem prošle godine i u njoj Dejmon upoređuje ulagače u kriptovalute sa ljudima koji su svojim potezima menjali istoriju ljudske vrste, a na kraju kaže “Sreća prati hrabre”. Dejmon je na društvenim mrežama bio ismejan zbog te reklame a sada je to doživeo i u novoj epizodi “South Parka”.

Naime, u novoj epizodi direktor škole zabranio je deci da dolaze odeveni u pidžame. Kartman ih nagovara na pobunu i kaže im “Šta je Met Dejmon rekao u reklami za bitcoin? Sreća prati hrabre!”, na što mu Klajd odgovara “Moj tata je slušao Meta Dejmona i izgubio je sav svoj novac”. Kartman mu tada odgovara “Tako je, svima se to dogodilo! Ali, važno je da su bili hrabri!”.

Trej Parker i Met Stoun, autori “South Parka”, i inače su protivnici kriptovaluta.

Reakcije na društvenim mrežama na tv reklamu s Metom Dejmonom su bile raznolike, od onih koji nisu verovali da se kupovina kriptovaluta može uopšte upoređivati s astronautima koji su kročili na Mesec do onih koji su rekli kako ih je ovom reklamom Dejmon uverio da je bitcoin čista prevara.

Danas objavljeno

Zbog Depa se kupala u šampanjcu, vodila ljubav u 63 sobe hotela – danas ga brani pred cijelim svijetom(VIDEO)

Vanja A

Ovo je najbolji način za skladištenje vina

Vanja A

Snimka Brucea Willisa kako igra košarku u svom dvorištu oduševila obožavatelje

Vanja A

Ostavite komentar