"Šou nas je učinio onakvima kakvi smo danas": Kim najavila gašenje rijalitija o Kardašijanovima - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Šou nas je učinio onakvima kakvi smo danas”: Kim najavila gašenje rijalitija o Kardašijanovima

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan Vest objavila je da će se popularni šou “U korak sa Kardašijanovima” ugasiti posle 14 godina emitovanja.

Ona je to objavila na svom Tviteru navodeći da će se poslednja, 21 sezona popularnog rijalitija emitovati od januara 2021. godine, prenosi BBC.

“Teška srca doneli smo ovu odluku da se oprostimo od publike. Hvala publici i poslovnim partnerima. Zahvalna sam svima koji su gledali i podržavali mene i moju porodicu ovih 14 neverovatnih godina. Šou nas je učinio onakvima kakvi smo danas”, napisla je ona.

Serija je počela da se prikazuje 2006. godine sa tada malo poznatim sestrama, od kojih je najpoznatija bila upravo Kim Kardašijan, poznata po pojavljivanju u emisiji Paris Hilton.

U seriji je ipak najpoznatiji bio Brus Džener, očuh Kardašijanovih, koji je tokom serije promenio pol i postao Kejtlin Džener.

Uprkos brojnim kritikama šou je imao ogromnu popularnost i dobio je nekoliko nagrada na E kanalu na kome se i prikazivao.

Portparol tog kanala rekao je da je bila privilegija raditi s Kardašijanovima, da će im nedostajati, ali da poštuju želju porodice da radi i živi bez kamera.

B92

Danas objavljeno

Pjevač Aron Karter ostavio vjerenicu sedam dana nakon što mu je rodila dijete

Vanja A

Ed Sheeran i Elton John zajedno u novoj prazničnoj pjesmi

Vanja A

Muž zasadio šumu u obliku gitare za svoju pokojnu ženu!

Vanja A

Ostavite komentar