Sony WF-1000XM4 slušalice su manje i nude bolju ANC podršku - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Sony WF-1000XM4 slušalice su manje i nude bolju ANC podršku

Sony je zvanično predstavio naslednika svojih WF-1000XM3 slušalica. Sony WF-1000XM4 stižu sa velikim brojem funkcija, manjim dimenzijama i boljom podrškom za aktivno utišavanje buke (ANC). Krasi ih kompaktan dizajn i ukupno poboljšano iskustvo zvuka.

Sony WF-1000XM4 slušalice koriste Sony V1 čip, koji nudi poboljšano aktivno utišavanje visokih frekvencija i stiže sa do 40% nižim nivoima buke u odnosu na prethodni model. Sony svoje slušalice promoviše kao prvi TWS model sa podrškom za Hi-Res zvuk i LDAC kodek.

Kada je u pitanju zvuk, WF-1000XM4 slušalice imaju drajvere sa većim magnetima i fleksibilnije su. TWS model podržava 360 Reality Audio za imerzivno iskustvo zvuka. Tu je i podrška za brzo uparivanje sa Android i Windows 10 uređajima. Opremljene su i moćnim mikrofonima i podržavaju Alexa i Google Assistant servise.

s2_50.jpgSlušalice imaju bateriju koja traje do osam sati pri reprodukciji muzike uz ANC i do 12 sati kada je ANC isključen. baterija može da traje do 24 sata uz omogućeno utišavanje buke i do 36 sati kada je ova opcija isključena.

Sony WF-1000XM4 slušalice će se u Evropi prodavati po ceni od 280 evra, u crnoj i srebrnoj opciji boja.

Izvor: PocketNow

Danas objavljeno

Nokia T20 tablet se pojavio u dvije varijante, poznata i cijena

Vanja A

PS5 najbrže prodavana konzola u istoriji Sonija – već prodato 10 miliona primeraka

Vanja A

Otkriven i četvrti model u okviru Motorola Edge 20 linije telefona

Vanja A

Ostavite komentar