Sony planira da uvede PlayStation uslugu sličnu Xbox Game Pass-u - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Sony planira da uvede PlayStation uslugu sličnu Xbox Game Pass-u

Prema novom izveštaju Bloomberga, Sony PlayStation trenutno planira novu uslugu pretplate koja je slična Xbox Game Pass-u, kako bi se takmičila sa uslugom rivalskog brenda.

 Xbox Game Pass je bio neverovatno popularan od svog lansiranja i naizgled je rezultirao svojevrsnim oživljavanjem brenda Xbox.

Pod kodnim nazivom „Spartacus“, PlayStation usluga će verovatno ponuditi sličnu uslugu kao i Game Pass – omogućavajući igračima pristup velikom izboru igara uz pretplatu. Usluga će navodno biti dostupna i na PlayStation 4 kao i na PlayStation 5. Usluga se sprema za lansiranje na proleće sledeće godine, što je prilično skoro.

PlayStation trenutno ima nekoliko pretplatničkih usluga, odnosno – Plus i Now. Plus pruža pristup igri za više igrača, kao i nekoliko besplatnih igara svakog meseca, dok PlayStation Now omogućava korisnicima da strimuju i igraju iz velikog izbora igara, uključujući one iz prošlih generacija, kao što je Red Dead Redemption, piše MySmartPrice.

Sa guranjem PlayStation-a na PC, možda bi usluga kao što je Game Pass bila odlična za brend, donoseći potpuno novi deo publike za igre. Kao dodatni bonus, to će takođe učiniti PS5 neverovatno privlačnijom kupovinom, posebno pošto je Game Pass jedan od najvećih faktora koji utiču na mišljenje o Xbox seriji X/S.

Benchmark.

Danas objavljeno

TENAA je otkrila detaljne specifikacije Lenovo Legion Y90 gaming telefona

Vanja A

Microsoft: “Windows 11 je voljen, prihvaćen je dvostruko brže nego Windows 10”

Vanja A

Facebook Messenger uveo neke bitne funkcije svojim šifrovanim end-to-end razgovorima

Vanja A

Ostavite komentar