Sony objavio listu 10 najboljih PS5 igara na prvu godišnjicu konzole - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Sony objavio listu 10 najboljih PS5 igara na prvu godišnjicu konzole

Sony je na svom blogu objavio listu 10 najboljih igara za PlayStation 5, jer zaokružuje godinu dana životnog veka konzole nove generacije.

 PS5 je uglavnom dobio pozitivne kritike, ali je bio veoma ograničen u pogledu dostupnosti na mnogim tržištima. Ipak, primetno je značajno interesovanje kupaca, a kako navršava godinu dana svog postojanja, lista 10 najboljih igara za PS5 daje uvid u to šta većina vlasnika konzole igra na njoj.

Potpuna lista 10 najboljih igara za PS5 uključuje neke očekivane učesnike i nije iznenađujuća sama po sebi. Oni su sledeći:

Fortnite
Call of Duty: Black Ops – Cold War
FIFA 21
NBA 2K21
Assassin’s Creed: Valhalla
Destiny 2
MLB: The Show ’21
Marvel’s Spider-man: Miles Morales
Demon’s Souls
NBA 2K22

Sony objavio listu 10 najboljih PS5 igara na prvu godišnjicu konzole

Sa ove liste, Sony je rano predstavio Demon’s Souls i Marvel’s Spider-man: Miles Morales kao igre koje mogu maksimalno iskoristiti vrhunske sposobnosti konzole. Dve igre su pokazale koliko dobro PS5 može da renderuje igre, kao i demonstriranje njegove velike brzine. Igre bi takođe mogle maksimalno da iskoriste novi DualSense kontroler, koji je Sony takođe rekonstruisao kako bi ponudio bolju haptiku u poređenju sa starijom generacijom DualShock 4 kontrolera.

Benchmark.

Danas objavljeno

50 godina Atarija

Vanja A

Hisense predstavio nove OLED televizore

Vanja A

Odbrojani dani originalnog Overwatcha – stiže Overwatch 2

Vanja A

Ostavite komentar