5. Juna 2022.

Sony najavio ozbiljan spisak novih igara

Big Portal

Četvrtak na petak je označio najnoviji State of Play, a evo i šta je sve Sony predstavio:

Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 2 i Resident Evil 3 dobili su odlične rimejkove. Dobro, trojka jeste bila malo prekratka i mogla je da bude DLC, ali nećemo baš da cepidlačimo kada su legende u pitanju. Šuškalo se o tome koji bi sledeći nastavak ovog serijala mogao da dobije isti tretman, a saznali smo da je to upravo Resident Evil 4, po mnogima i najbolja video igra u serijalu. Očekivani datum objavljivanja je 23. mart 2023. godine.

Stray

19. jula ove godine očekuje nas simulator života mace koja živi na ulici – Stray. Ovaj naslov dolazi na PlayStation 4 i PlayStation 5, kao i na PC. U ovom trenutku još uvek nema informacija o tome da li će ova video igra doneti “slučajno” preturanje stvari i grebanje nasumičnih prolaznika. Ukoliko ne, neće to biti preterano realistična video igra.

Spider-Man Remastered

Za one koji nisu imali priliku da fenomenalni Spider-Man razvojnog studija Insomniac Games odigraju na PlayStation konzolama, 12. avgust je prilika da to urade na računaru jer upravo tada stiže na PC. Nije nam baš jasno da li je vreme za remaster verziju, samo četiri godine nakon originalne igre…

Street Fighter 6

Ko voli tabačine zna i za Street Fighter, proslavljeni serijal borilačkih igara. Novi nastavak očekuje se najverovatnije tokom sledeće godine, međutim za to još uvek nema zvanične potvrde. Za sada, tu je kratki trejler koji prikazuje, iskreno, vrlo malo toga.

Resident Evil Village VR

Kako da poboljšate već odlično horor iskustvo? Tako što ćete ga prebaciti u virtuelnu stvarnost. Nakon Resident Evil 7 i njegov nastavak dobija VR verziju, pa ko stvarno želi da se preplaši na potpuno novi način moći će to uraditi na PlayStation 5 konzoli, nadamo se uskoro, taman kada izađe i novi VR sistem.

Final Fantasy XVI

Najnoviji nastavak u serijalu Final Fantasy pred publikom će se pojaviti najverovatnije na leto 2023. godine, a ako je suditi po prikazanom trejleru, imaćemo šta i da dočekamo.

The Callisto Protocol

Ljubiteljima horor igara svakako će se dopasti The Callisto Protocol koji nas očekuje 2. decembra za sve platforme osim za Nintendo Switch. Sam trejler veoma podseća na genijalni Dead Space, pa stvarno imamo čemu da se radujemo.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare