Sony na neodređeno odlaže objavu The Last of Us Part II igre - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Sony na neodređeno odlaže objavu The Last of Us Part II igre

Naughty Dog je upravo završio rad na The Last Of Us Part II igri, a trenutno se ispravljaju zaostali bagovi i dugo iščekivani naslov će biti spreman za gejmere.

Međutim, Sony je odlučio da igru po drugi put odloži. Ovoga puta, razlog je pandemija korona virusa, pa će The Last of Us Part II umesto 29. maja imati za sada neodređen datum objave.

Iako smo završili igru, suočavamo se sa realnošću da zbog logističkih problema koji su van naše kontrole, nemožemo da objavimo The Last of Us Part II na zadovoljavajući način. Želimo da obezbedimo da svi imaju mogućnost da naslov igraju u istom periodu, i da omogućimo da svi gejmeri imaju najbolje moguće iskustvo. To znači odlaganje igre do perioda kada možemo da rešimo aktuelne logističke poteškoće“, stoji u saopštenju Naughty Dog tima.

Ovo nije jedina igra koju je Sony morao da odloži zbog COVID-19 pandemije. Ista sudbina zadesila je i Iron Man VR, a kompanija je morala da se povuče sa Pax East događaja tokom kojeg je igračima trebalo da bude omogućeno da po prvi put isprobaju The Last of Us Part II demo.

Izvor: Benchmark/Engadget

Danas objavljeno

Google objavio: Ovo ste najviše pretraživali u 2021. godini

Vanja A

Ovaj nastavak popularne igre zahtjeva ogroman SSD prostor od čak 180 GB

Vanja A

Philips PH2 lansiran u Kini sa Android i Huawei Media Servisom

Vanja A

Ostavite komentar