Sony je predstavio WH-XB910N slušalice i WF-C500 bubice - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Sony je predstavio WH-XB910N slušalice i WF-C500 bubice

Sony je predstavio dva nova audio proizvoda: WH-XB910N bežične slušalice i WF-C500 prave bežične “bubice”.

Oba modela će biti dostupna za kupovinu od oktobra.

WH-XB910N su slušalice pune veličine i deo su Extra Bass serije kompanije Sony, a dizajnirane su za profile zvuka sa visokim basovima. Slušalice imaju ANC (aktivno utišavanje pozadinske buke).

Sony je predstavio WH-XB910N slušalice i WF-C500 bubiceOstale karakteristike ovih slušalica uključuju podršku za AAC i LDAC kodeke, Adaptive Sound Control za podešavanje nivoa utišavanja buke u odnosu na okruženje i lokaciju, kontrole gestikulacijom, podršku za Google Assistant i Alexa servise, Android Fast Pair i Windows Swift Pair podršku, radni vek baterije do 30 sati, sklopivi dizajn i odgovarajuću futrolu za nošenje.

sony2_95.jpg


WF-C500 su kreirane kako bi bile pristupačniji model bežičnih slušalica, bez previše premijum karakteristika. Krasi ih IPX4 otpornost na vodu, AAC podrška, 10-časovno trajanje baterije bez punjenja i futrola za punjenje koja omogućava dodatnih 10 sati, a tu je i Android Fast Pair i Windows Swift Pair podrška.

Sony WH-XB910N slušalice su dostupne u crnoj i plavoj boji po ceni od 179 britanskih funti, dok WF-C500 stižu u crnoj, beloj, zelenoj i narandžastoj varijanti, sa cenom od 89 funti.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Muskovo bogatstvo je jednako ukupnom bogatstvu Billa Gatesa i Warrena Buffetta

V.R.

D-Wave tvrdi da može izgraditi gate model kvantog računara

V.R.

Šta će Apple predstaviti 18. oktobra i kako pratiti uživo?

V.R.

Ostavite komentar