19. Novembra 2021.

Sony donosi odgovarajuću Android 12 kompatibilnost na svoj PS5 kontroler

Big Portal

Naravno, možda ćete želeti da povežete DualSense sa svojim Android telefonom da biste uživali u najboljim Android igrama. Ali do sada je funkcionalnost bila malo ograničena, jer niste bili u mogućnosti da iskoristite neke od funkcija kontrolera.

Sve se to promenilo, pošto je došlo ažuriranje aplikacije PS Remote Play u Play prodavnici, koje ne samo da uključuje bolju kompatibilnost sa Androidom 12 već donosi i više funkcija. Za neke, niste bili u mogućnosti da zapravo koristite DualSense kontroler na novom Pixel 6 ili bilo kom uređaju koji koristi Android 12, prenosi Phandroid.

Ovo je ispravljeno najnovijim ažuriranjem, a istovremeno donosi nove funkcije za one koji su zadovoljni držanjem Sony DualShock 4. Oni koji koriste DS4, Android 12 i pametni telefon sada mogu da iskoriste prednosti tačpeda, senzora pokreta, i čak može da pokaže preostali kapacitet baterije.

Sony donosi odgovarajuću Android 12 kompatibilnost na svoj PS5 kontroler

Remote Play omogućava da igrate svoje omiljene PlayStation igre skoro gde god da se nalazite. Dakle, možete da pokrenete Ghosts of Tsushima ili Marvel’s Spider-Man: Miles Morales na svom pametnom telefonu, povežete svoj PS4 ili DualSense kontroler i uživate u svim istim funkcijama koje biste imali da zaista igrate na svojoj konzoli.

Nažalost, neke od novih funkcija uključenih u ovo najnovije ažuriranje za PS Remote Play nisu dostupne za uređaje koji koriste Android 11 ili stariji. Ako je to slučaj, moraćete samo da sačekate da Android 12 stigne na vaš trenutni pametni telefon. Ii da kupite novi sa Android 12 sistemom.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare