25. Maja 2021.

Sony dodaje četiri nova modela svojoj liniji bežičnih zvučnika

Big Portal

Najmanji je SRS-XB13, sa veličinom oko 5 cm. Uređaj je zaštićen od prašine i vodootporan je sa IP67 standardom. XB13 možete koristiti za “handsfree” pozive, ali i zaposliti dva odjednom kao stereo par. I na kraju, 16 sati trajanja baterije će neko vreme održavati muziku i podkastove. SRS-XB13 će biti dostupan u junu po ceni od $59,99.

Sony takođe ima tri nova modela u svojoj X-seriji zvučnika koji nude više snage, svetla i ulaza za instrumente za više mogućnosti zabave, SRS-XP500 i SRS-XP700 i SRS-XG500.

Prva dva imaju prilagodljivo LED osvetljenje, vodootporni su uz IPX4 standard i imaju zgodan držač za DJ-ov telefon / tablet. Odlikuje ih jak bas, imaju dva ulaza za mikrofon ili instrument sa ulazom od 1/4 inča, sa nezavisnim kontrolama jačine zvuka i podržavaju Sony-jev režim zabave za sinhronizaciju više uređaja. Dvostruki USB portovi omogućavaju vam punjenje uređaja ili reprodukciju uskladištene muzike putem žične veze.

SRS-XP500 i SRS-XP700 se mogu postaviti uspravno ili na bok, ali na XP700, zvučnici će se automatski ponovo konfigurisati na osnovu toga kako uređaj sedi. Tajanje baterije je 20 odnosno 25 sati i imaju brzo punjenje. Prvi košta $350, drugi $450.

Najrobusniji od četiri modela je SRS-XG500. Ovaj model je zaštićen od prašine i vode sa zaštitom od IP66 sa još jednim dodatnim slojem zaštite tako da može da vam pravi društvo svuda, pa i na plaži bez bojazni da će sitne čestice peska ući u njega. Poseduje i jedan 1/4-inčni ulaz za mikrofon ili gitaru, kao i jedan USB port za punjenje uređaja za reprodukciju muzike. XG500 nudi 30 sati trajanja baterije uz 10-minutno brzo punjenje, što vam omogućava tri sata upotrebe. Ovaj zvučnik će se takođe naći u prodaji u junu, s koštaće $450.

Sva tri modela XP500, XP700 i XG500 rade sa Sonijevom aplikacijom Music Center, koja vam omogućava fina podešavanja zvuka i dodatne opcije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare