Sonja traži Lukasu pare da bi viđao ćerkicu - BIGportal.ba
Ex Yu

Sonja traži Lukasu pare da bi viđao ćerkicu

Prema saznanjima domaćih medija, odnos Ace Lukasa i Sonje Vuksanović je gori nego ikada, jer je bivši par počeo da se svađa oko djeteta i para.

Prema saznanjima domaćih medija, odnos Ace Lukasa i Sonje Vuksanović je gori nego ikada, jer je bivši par počeo da se svađa oko djeteta i para.

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Aca je tužio dizajnerku zbog toga što mu nedeljama ne dozvoljava da provodi vreme sa ćerkom Viktorijom, a pored toga mu je postavila i ultimatum da joj uplati 3.000 evra i što pre potpiše papire za razvod braka.

‘’Otkad je Aca u javnosti počeo da se pojavljuje sa novom devojkom Jovanom, na svakom koraku, Sonja je počela da komentariše sa bliskim prijateljima kako će on nju da zapamti. Odmah je rešila da ubrza proces koji je odavno isplanirala, a koji se tiče aalimentacije. Ona je na početku dogovora sa Lukasom, još pre nekoliko meseci, tražila da joj on daje alimentaciju u iznosu od 5.000 evra, ali je kasnije ipak rečeno da to bude 3.000 evra. Uz sve to, Sonja je smislila novi potez, pa je Aci rekla da neko vreme neće moći da viđa dete ako se ne urazumi i potpiše joj papire za razvod braka’’, otkriva izvor.

Lukas je pristao da da Sonji razvod kako bi mogao da nastavi da viđa ćerkicu, međutim shvatila je da joj je novac od alimentacije potrebniji, pa mu je ipak tražila pare.

‘’Sonja je Aci prvo preko telefona objasnila da nema potrebe da viđa dete neko vreme jer je očigledno zauzet i opčinjen svojom novom devojkom, ali je kasnije promenila ploču i počela da priča o finansijama. Aca joj je u toku razgovora rekao: “Ne znam šta više treba da ti dam! Ostavio sam ti kuću, sve što je u njoj! Je l’ treba da dubim na glavi sad?!, a Sonja mu je na to odgovorila: “Aco, meni trebaju pare”, rekao je izvor pa dodaje da je pevač tada odlučio da tuži bivšu ženu, nadajući se da će dobiti mogućnost da viđa dete u određenim terminima uz plaćanje alimentacije u iznosu od 50.000 dinara.

‘’Aca će tužbom tražiti razvod braka, viđanje deteta svakog radnog dana od 16 do 19 sati, pola letnjeg, pola zimskog raspusta, uz alimentaciju od 50.000 dinara (imajući u vidu da pored Viktorije ima još troje dece koje izdržava ili pomaže). S obzirom na to da mu je Sonja onemogućila svaki kontakt sa detetom jer neće da joj uplati 3.000 evra, alimentaciju koju je sama sebi dosudila, on je tražio da sud pod hitnom postupku privremenom merom uredi viđanje sa detetom pošto nema drugog načina da vidi niti čuje dete. Čim sud donese takvo rešenje, imao bi mehanizam preko izvršitelja da reaguje kako bi mu omogućilo viđanje’’, rekao je izvor za kraj.

Danas objavljeno

Marija Šerifović pohvalila se rezultatima na društvenim mrežama

Zeljka

Nataša Bekvalac zapalila društvene mreže: Snimak u KUPAĆEM

Zeljka

Nedeljko Bajić- Tajno se vjenčao, tajno se razveo

Vanja A

Ostavite komentar