9. Novembra 2022.

Šon Pen pozajmio Zelenskom svog Oskara: “Kad pobijediš, vrati mi ga u Malibu”

Big Portal

“To je samo simbolična, smešna stvar”, rekao je, sedeći pored ukrajinskog čelnika. “Kad pobediš, vrati ga u Malibu”, rekao je.

Zelenski je Penu, koji snima dokumentarac u Ukrajini, a ovo mu je već treća poseta toj zemlji otkad je počeo rat, uručio Orden za zasluge za jačanje odnosa, potporu teritorijalnoj celovitosti Ukrajine i pomoć u popularizaciji zemlje, saopštila je kancelarija predsednika.

Snimak prikazuje dvojicu muškaraca koji gledaju pločicu s Penovim potpisom, datiranu na 24. februara, datum ruske invazije, i postavljenu u Aleji hrabrosti koju je Zelenski otvorio u avgustu u čast prijatelja Ukrajine.

Zelenski, bivši komičar i glumac, rekao je kasnije u svom noćnom video obraćanju da je Pen “činio sve kako bi pomogao u prikupljanju međunarodne podrške” otkad je posetio glavni grad Ukrajine na dan invazije.

Aleja je, rekao je, znak zahvalnosti istaknutim osobama koje s Ukrajincima brane slobodu, ali i “podsetnik svim budućim generacijama” o tome ko se sve ujedinio za pobedu Ukrajine.

https://twitter.com/ClownWorld_/status/1590113781451198464

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare