Šon Mendes doživio nervni slom i odložio turneju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Šon Mendes doživio nervni slom i odložio turneju

Šon Mendes je objavio da otkazuje ostatak turneje kako bi napravio pauzu zbog mentalnog zdravlja. Mediji prenose da je doživeo nervni slom.

“Kao što znate, morao sam da odložim poslednjih nekoliko nedelja koncerte jer nisam bio potpuno spreman za danak koji će me uzeti povratak na put”, počeo je pevač.

“Započeo sam ovu turneju uzbuđen što ću se konačno vratiti sviranju uživo nakon duge pauze zbog pandemije, ali realnost je da uopšte nisam bio spreman za to koliko će turneja biti teška nakon ovog vremena odsustva.”

Mendes, 23, rekao je da su, nakon što je razgovarao sa svojim timom i “neverovatnom grupom zdravstvenih profesionalaca”, došli do zaključka da je “postalo jasnije” da treba da odvoji vreme koje “nikada nije uzimao lično”, pa da može da se “smiri” i “vrati jači”.

“Obećavam da ću se vratiti čim uzmem pravo vreme da se izlečim”, zaključio je svoju poruku. “Volim vas sve i hvala vam svima što ste me podržali i ostali uz mene na ovom putovanju.”

Mendes je takođe aludirao na svoje probleme sa mentalnim zdravljem u aprilu kada je rekao fanovima da mu je teško da kaže istinu o sebi.

Danas objavljeno

Lejdi Gaga pokušala neprimjetno da uđe na svoj koncert: Na stajlingu bi joj “pozavidjeli” i junaci Matriksa

V.R.

10 nevjerovatnih činjenica o Estoniji

V.R.

Alpski glečeri nestaju – niko ne zna šta se “krije” ispod njih

V.R.

Ostavite komentar