Solskjer najavio nova pojačanja - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Solskjer najavio nova pojačanja

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da klub i dalje radi na dovođenju novih fudbalera.

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da klub i dalje radi na dovođenju novih fudbalera.

On je dodao da ima podršku uprave u poslovima oko letnjeg prelaznog roka.

Ovoga leta na Old Traford su došli Danijel Džejms iz Svonsija i Aron Van-Bisaka iz Kristal Palasa, a Solskjer se nada da će biti još dolazaka pre nego što se završi prelazni rok

“To je dugoročan i kratkoročan projekat. Ne može se samo razmišljati o naredne tri godine, pošto imamo i kratkoročne ciljeve. Mislim da smo bili prilično mirni i dobri na tržištu, doveli smo prave ljude, a još radimo na dovodjenju jednog ili dvojice igrača”,rekao je Solskjer za klupski sajt.

Proslavljeni fudbaler “crvenih đaovla” je naveo da ima punu podršku kluba.

“Naravno, uvek želimo da unapredimo ekipu, a tokom celog leta sam u kontaktu sa Džoelom (Glejzerom) i Edom (Vudvordom) i svima koji rade na transferima i analiziraju. Do sada je bilo sve dobro. Imam podršku, dobili smo ono što smo hteli, za sada, a verovatno će biti još posla”, dodao je Solskjer.

Dolasci 21-godišnjaka Džejmsa i stamenog Van-Bisake pokazuju Solskjerovu filozofiju da radi sa mladim igračima koji se razvijaju, a trener Junajteda veruje da obojica mogu da pokažu kvalitet na Old Trafordu.

“Na njima je da iskoriste priliku i dokažu svoju vrednost. Naravno, ne očekujemo previše od prvog dana, ali oni će izrasti u velike i veoma dobre fudbalere Mančester junajteda”,dodao je Solskjer.

Osim novih igrača, Solskjer je rekao i da je važno što su pojedini igrači produžili ugovore sa Junajtedom.

“Srećni smo što smo to završili sa Huanom (Matom), Markusom (Rašfordom), Akselom (Tuanzbeom) i Andreasom (Pereirom). To su igrači u različitim fazama karijera”, naveo je Solskjer.

Danas objavljeno

De Brujne: Razumijem frustraciju Sterlinga

Zeljka

Poruka iz Australije: Virus ne zanima koliko imate titula

Zeljka

Klop: Da li mi se dopada Simeoneov stil? Ne

Zeljka

Ostavite komentar