6. Februara 2020.

Sokolac i dalje bez vode, struje nema u okolnim selima

Big Portal

Bez električne energije su sva sela oko Sokoca, javio je naš reporter. Slučaj u kojem su muškarac i dijete sinoć bili zarobljeni na putu udaljenom 20 kilometara od Sokoca nakon što je na cestu palo drvo zbog snažnog vjetra i sniježnih nanosa je uspješno riješen, potvrdio je Starčević.

“Ljudi iz šumarije su uspjeli da otklone drvo sa puta i mušakarac i dijete su sklonjeni s tog puta. Situacija se sada mnogo povoljnija na Sokocu. Dolazeći ovdje prema Sokocu prošli smo kroz Mokro gdje se nalazi veliki broj šlepera s obzirom da je obustavljen saobraćaj za kamione. Očekuje se da će se saobraćaj normalizovati tokom dana, naveo je Starčević.

Kazao je i to da je sinoć bila teška situacija i na putu između Sokoca i Han Pijeska.

Na magistralnom putu Han Pijesak-Sokolac u mjestu Luburić Polje očišćena je jedna saobraćajna traka, ali se i dalje saobraća otežano, zbog snijega i vjetra, saopšteno je iz Auto-moto saveza RS.

Na magistralnom putu Mokro-Sokolac zabranjen je saobraćaj za teretna vozila sa prikolocom i šlepere.

Zbog loših vremenskih uslova na dionici magistralnog puta Trnovo-Dobro Polje za teretna vozila sa prikolicom ii šlepere obavezna je upotreba lanaca.

Otežano i usporeno saobraća se i na ostalim dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja, a iz AMS izdvajaju putne pravce Mrkonjić Grad-Miliništa, Šipovo-Novo Selo, Karanovac-Kneževo-Ugar i Kneževo-Kotor Varoš, Kola-Stričići-Čađavica, Trnovo-Foča preko Rogoja, Dobro Polje-Kalinovik i Vlasenica-Han Pijesak preko prevoja Han Pogled.

N1

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare