Šokantno otkriće iz utrobe ajkule riješilo dio misterije i podiglo nova pitanja - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Šokantno otkriće iz utrobe ajkule riješilo dio misterije i podiglo nova pitanja

Na grabljivici sprovedena obdukcija, a u stomaku naišla na užasan prizor

BRITANSKOG turistu koji je nestao pre nekoliko dana na ostrvu Reunion usred Indijskog okeana, istočno od Madagaskara, najverovatnije je pojela ajkula.

Naime, Britanac (44) iz Škotske bio je na letovanju sa svojom suprugom, a taj je dan otišao da pliva. Budući da se dugo nije vraćao, supruga je odmah alarmirala policiju.

Krenula je opsežna potraga za njim, no nije pronađen. Celo područje pretražili su ronioci, a obalu psi tragači. No, muškarcu nije bilo traga sve dok lokalni stanovnici nisu ubili ajkulu koja je plivala u blizini plaže i pretila turistima.

Na njoj je sprovedena obdukcija, a u utrobi je pronađena ljudska ruka s burmom koja pripada nestalom britanskom turisti. Njegova supruga ispričala je policiji kako je 44-godišnjak bio jako dobar plivač i da nije videla da je izašao iz okeana.

Policija ne isključuje ni mogućnost da se muškarac utopio pa je njegovo telo privuklo opasnu ribu. Reč je o tigar ajkuli koja je, nakon velike bele, najčešća vrsta ove grabljivice koja napada ljude. Na ostrvu Reunion napadi ajkula nisu neobični pa se zbog toga još više sumnja da je Britancu presudila jedna od riba koju su ubili.

Danas objavljeno

Izgubljena torbica sa svim stvarima vraćena ženi posle 65 godina!

Vanja A

Jedna od najbržih žena svijeta

Vanja A

Vaš stav o NOVCU može biti razlog zašto ga NEMATE – evo šta kažu stručnjaci

Vanja A

Ostavite komentar