5. Oktobra 2021.

Šokantne riječi Mbapea: Odlazi iz PSŽ-a i zašto je nazvao Nejmara klošarom

Big Portal

Mbape je u razgovoru za Ekip priznao da je ovog leta tražio da ga Parižani puste u Real Madrid, koji je nudio 220 miliona evra, ali su odbijeni.

Ugovor mu ističe na kraju sezone i ima opciju da ode besplatno, pošto trenutno nema nameru da potpiše novi.

Ostao sam u PSŽ-u i srećan sam, ali daleko sam od potpisivanja ugovora i ostanka. Hteo sam da odem ovog leta, s obzirom na situaciju dva meseca nismorazgovarali o novoj saradnji”, najavio je Mbape odlazak, možda već u januaru.

Mbape izričito želi u Real Madrid.

Kada govorim o odlasku mislim samo na Real. Mislio sam da je moje vreme u Parizu završeno, odlazak je bio logičan korak. Jesam vezan za klub i da sam otišao to bi bio samo Real. Sada sam jako daleko od ostanka u klubu“.

Da se predomisli nije uspeo da promeni ni dolazak Lionela Mesija.

Mesi je sjajan, privilegija je igrati s njim. Ipak, ne donosim odluke na impulsivan način. Dugo sam razmišljao o ovome“.

Osvrnuo se i na sukob u toku jednog meča kada je saigrača Nejmara nazvao “klošarom”.

Nazvao sam Nejmara klošarom zato što nisam bio srećan njegovim pasom. Takve stvari se stalno dešavaju u fudbalu. Zato, posle svega od ‘ekplozije’, pričao sa njim. Desi se tako nešto kada želiš pobedu. Ne postoji problem. Verovatno će biti toga i u budućnosti. Poštujem Nejmara kao fudbalera i čoveka“, zaključio je Mbape u nesvakidašnje otvorenom intervjuu.

Ostaje da se vidi kako će u PSŽ-u da reaguju…

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare