Šokantne izjave Rade Manojlović! - BIGportal.ba
Ex Yu

Šokantne izjave Rade Manojlović!

Nije tajna da Rada Manojlović, osim glasa i zaraznih pjesama, puca i na kartu vitkog tijela, zbog čega su njeni nastupi širom zemlje i dijaspore krcati, te je već počela da razmišlja o tome kako da što duže ostane mlada i lijepa.

Na pitanje novinara vezano za pop kraljicu Madonu koja pije sopstveni urin i leži u kadi prepunoj leda, pevačica je imala interesantan odgovor.

“Videla sam da su i sportisti konstantno u nekom ledu, tako da je to verovatno nešto dobro za mišiće ili nešto drugo. Moram da prostudiram to. Što se tiče urina, i za to sam čitala da je dobro, samo ne znam da li bih ja išla u tolike krajnosti. Volim sebe i volela bih da živim sto godina kao Rokfeleri i Rotšildi koji su kupili zdravlje i godine, ali opet ne znam baš za to”, rekla je Manojlović.

Ipak, postoji jedna metoda koja se Radi dopada, a vezana je za preminulog kralja popa.

“Ja bih išla, kao Majkl Džekson, na one hiperbarične komore”, osvrnula se Manojlovićeva na fotografije koje su svojevremeno uzdrmale ceo svet, a na kojima pevač leži u komori u kojoj se terapija vrši kiseonikom pod povišenim pritiskom koji pozitivno utiče na zdravlje, ali i na podmlađivanje.

Izvor. Svet

Danas objavljeno

Brutalna poruka Slobe Radanovića zbog drame na Kosovu: “Na koju ste silu udarili, jadna vam majka…”

Vanja A

Ovako je Ela Dvornik izgledala prije estetskih zahvata

Vanja A

Nada Obrić zapjevala u javnosti nakon dvije decenije

Vanja A

Ostavite komentar