Sok od paradajza brže od lijekova snižava holesterol i trigliceride - BIGportal.ba
Hrana i zdravlje

Sok od paradajza brže od lijekova snižava holesterol i trigliceride

Očistite krvne sudove sa jednom čašom ovog soka

Kako se pravi čudesni napitak protiv holesterola i visokog pritiska, recept od samo 4 sastojka. Ovaj narodni lek za snižavanje holesterola priprema se za manje od 5 minuta. Iskustva korisnika to potvrđuju.

Visok holesterol, udružen sa visokim pritiskom, može da bude uzrok brojnih kardiovaskularnih bolesti, a najčešći je rizik od bolova u grudima, koronarne arterijske bolesti i srčanog udara. Holesterol je voštana supstanca nalik masti, koja se nalazi u svim ćelijama našeg tela, i u hrani, i igra važnu ulogu u različitim procesima u organizmu.

Napitak za holesterol i trigliceride u potpunosti će regulisati masnoće u krvi, sprečiće nastanak krvnih ugršaka i popraviće vam krvnu sliku. Moćan je prirodni lek za visok krvni pritisak koji čisti arterije bolje od lekova.

Pije se čaša dnevno ujutru pre doručka i terapija se ukupno drži 7 dana.
Gutljaj zdravlja vredan, obavezno isprobajte. Nakon kraće pauze sve to možete ponoviti, prenosi Dijeta Mesečeve Mene.

Priprema se domaći sok od paradajza uz beli luk, list peršuna i maslinovo ulje. Savršen prirodni lek za visok krvni pritisak, potpuno neškodljiv po vaše zdravlje. Ovaj napitak će vam normalizovati pritisak, sniziti LDL holesterol i dovesti trgliceride u granicu normale.

Alo.rs

Danas objavljeno

Punjena pita projara: Neponovljivog ukusa, tražiće se parče više

Zeljka

Jednostavan recept za domaći puter

Zeljka

Od kupusa do maslinovog ulja: Sedam najboljih namirnica za zdravlje bubrega

Zeljka

Ostavite komentar