Šok! Cijena večere u restoranu turskog kuvara u Abu Dabiju 162.000 evra - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Šok! Cijena večere u restoranu turskog kuvara u Abu Dabiju 162.000 evra

Gosti su bili u nevjerici kada su dobili račun od 162.000 evra u restoranu poznatog turskog kuvara Nusreta Gokčea,u poznatog kao Salt Bae.

Restorani Nusreta Gokčea čuveni su po visokim cenama hrane i usluga, pa tako ni restoran “Nusr-Et Steakhouse” u Abu Dabiju nije izuzetak.

Slavni kuvar Salt Bae poznat je po svojim video-snimcima specifičnog načina soljenja mesa. Posle računa sa paprenom sumom za goste restorana koji su u njemu večerali, vlasnik se suočio se osudama.

Tako je kuvar na svom Instagram profilu objavio fotografiju računa sa mnogo cifara.
Prema fotografiji računa, naknada za uslugu nije uključena, a gde je tek napojnica. Na večeri je bilo 14 ljudi, a račun je iznosio 162.000 evra.

Na računu se vide neke od istaknutih porudžbina, koje su uticale na konačnu sumu usluge. Tako pet flaša čuvenog vina “Pétrus” košta koliko i hrana.

Posle objave ovog računa pratioci čuvenog kuvara nisu bili oduševljeni.

Jedan od komentara je: „Mislim da ovo nije baš inteligentan način da se predstave restorani ovog čoveka, cene i način života. Ova vrsta objava uznemiruje većinu ljudi širom sveta i odbija ih da posete bilo koji od njegovih restorana koji mogu biti u njihovom gradu ili na destinaciji koju posećuju.“

Turski kuvar Nusret Gokče postao je poznat po načinu na koji soli meso. Da bi stekao umeće i slavu radio je po lokalnim restoranima u poznatim metropolama. Posle toga se vratio u Tursku i otvorio svoj prvi restoran “Nusr Et”, a kasnije i niz drugih po svetu.

RTSmagazin.

Danas objavljeno

Pike prošetao ulicom s novom djevojkom

Vanja A

Ovo je poljubac o kom svi bruje: Glavni akteri Džil Bajden i muž Kamale Haris

Vanja A

Madonna odgovorila kritičarima svog izgleda

Vanja A

Ostavite komentar