13. Augusta 2021.

Sofija Milošević progovorila o svadbi i proširenju porodice

Big Portal

Jedine dvije osobe u koje Sofija Milošević ima beskrajno povjerenje, pa im nakratko prepušta brigu o sinu Alekseju su njen vjerenik Luka Jović i njena majka.

Dok baka čuva bebu, lijepa manekenka koristi priliku da se na trenutak vrati tipičnim ženskim zadovoljstvima ili da, budući da ima i svoj modni brend, obiđe novootvoreni atelje.

Prelijepu srpsku manekenku skrivao je dok mu bijesna nije postavila  ultimatum: "Nisam ja starleta!"

“Iskreno, kad god ostavim Alekseja kod kuće, ja sam kao na iglama. Evo, trenutno je sa mojom mamom, pa sam u neku ruku spokojna, ali svejedno razmišljam i non-stop joj šaljem poruke kako je i da li plače. Ne volim kada plače, mada je to za bebe sasvim normalno. Kad god je nervozan ili uplakan, uzmem ga u naručje”, ispričala je Sofija.

Iako bismo svi voljeli da smo prespavali 2020. godinu, Sofija Milošević i Luka Jović imaju mnogo razloga da im ostane u najljepšem sjećanju. Kada su saznali da će postati roditelji, uslijedila je veridba.

Romantična, kao na filmu – Luka je 14. avgusta kleknuo na bijeli pijesak plaže u Positanu, izvadio kutijicu sa prstenom i upitao Sofiju da li hoće da se uda za njega. Dalje, međutim, nije sve išlo glatko…

“Svadbe, onakve kakvu sam je zamislila, sa svim idejama, nažalost, neće biti ni ove godine. Da ne bude zabune, ne planiramo veliku ceremoniju, ali dok se svi okupimo neće biti ni mala”, otkrila je manekenka.

Sofija Milošević i Luka Jović svoj mali porodični tim žele da uvećaju, ali ništa ne forsiraju.

“To nam je svakako u mislima, pričamo o proširenju porodice, ali ništa ne planiramo. Kad bude, biće. Istina je da Luka želi veliku porodicu, ali sve smo prepustili rukama sudbine”, zaključuje Sofija za Hello, prenose mediji.

Hello.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare