Sofija Milošević o traganju za idealnim dečkom poslije raskida sa Ljajićem - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Sofija Milošević o traganju za idealnim dečkom poslije raskida sa Ljajićem

MANEKENKA Sofija Milošević, koju proglašavaju najljepšom Srpkinjom, prije sedam mjeseci prekinula je vezu s fudbalerom Ademom Ljajićem, a u međuvremenu neki su je regionalni portali spajali s hrvatskim reprezentativcem Antom Rebićem. Sudeći po njenim posljednjim izjavama, priče o vezi s Rebićem samo su tračevi.

Manekenka navodi da muškarac prvenstveno mora da bude iskren i pažljiv da bi je sada osvojio.

– Taj muškarac definitvno mora da bude neko ko je pažljiv i ko je dobra osoba, to uvijek prvo kažem jer ne volim neiskrenost i čim vidim da mi neko nešto petlja, to je ogroman minus kod mene. Dakle, neko ko je pažljiv i dobar i ko je spreman da mi pruži puno ljubavi – baš mi treba – navodi kroz osmijeh Sofija Milošević i dodaje:

– Evo, već sam sedam mjeseci sama, tako da treba mi ljubavi – iskrena je manekenka.

Резултат слика за sofija milosevic instagram

Sofija svakodnevno dobija komplimente pa i bračne ponude putem poruka na svom Instagramu i ne krije da neke umiju i da je zainteresuju, pa ih zato često dijeli sa svim pratiocima.

– Meni je preslatko kad god primim takve poruke, jer su divne bilo da su od djevojaka ili momaka i pozitivna energija mi uvijek izmami osmijeh na lice. Svi smo žrtve Internet nasilja i baš mi je grozno kad ljudi dođu na nečiji profil i vrijeđaju. Ako nemam nešto lijepo da kažem o nekome, ja ni ne pratim te ljude, tako da cijenim kad neko izdvoji vrijeme da mi uputi neku lijepu poruku i zato ih često i dijelim sa svima – ističe manekenka i dodaje da se zbog svog posla često susretala sa predsrasudama, pogotovo od muškaraca.

Резултат слика за sofija milosevic instagram

– Susretala sam se sa predrasudama, ali nisu pravili ružne komentare već kad me upoznaju onda kažu: “Jao, pa nisi takva, drugačija si nego na slikama”. Moj posao je takav – od donjeg veša do kratkih haljina i nemam problem sa tim. Navikla sam da se borim sa predrasudama, definitvno je da ih uvijek ima, zato uvijek kažem: ne sudi knjizi po koricama – ističe Sofija.

Резултат слика за sofija milosevic instagram

Sofija otkriva: Poznate ličnosti u Holivudu su skromne

Sofija je imala priliku nedavno da posjeti jedne od najglamuroznijih proslava kao što su Amfar u Njujorku, žurku fondacije Eltona Džona, pa i sam afterparti dodjele Oskara u Los Anđelesu, gdje je upoznala neke od najistaknutijih umjetnika u svijetu.

– Jako puno poznatih sam upoznala u Americi, kad kažem poznatih mislim na najpoznatije glumce i glumice. Ono što ih sve odlikuje je da su jako skromni. Kad sam bila na Oskaru upoznala sam neke od najistaknutijih javnih ličnosti i sve su jako skromne i odmjerene. Niko nema stav “ja sam zvijezda”, čak naprotiv, što je meni za svako poštovanje – kaže Sofija.

Резултат слика за sofija milosevic instagram

 

Blic/Index

Danas objavljeno

Detalji: Doktor otkrio sve o posljednjim trenucima i oživljavanju Diane

Vanja A

Elizabet Harli pozirala u toplesu

Vanja A

Milica Todorović ponovo oduševila izgledom

Vanja A

Ostavite komentar