Sofija Milošević na meti zbog riječi da se osjeća kao kit zbog 15 kolograma viška - BIGportal.ba
Ex Yu

Sofija Milošević na meti zbog riječi da se osjeća kao kit zbog 15 kolograma viška

Sofija Milošević koja sa svojim dečkom, fudbalerom Lukom Jovićem čeka dijete i trebalo bi da se porodi za nekoliko nedjelja, digla je veliku prašinu na “Instagramu” napisavši da se, zbog toga što se ugojila, osjeća kao kit.

Jedna gospođa je zamerila plavuši što takvim komentarima, kako je rekla, šalje pogrešnu poruku devojkama koje muči prekomerna težina, i napomenula da joj objave poput te uopšte nisu duhovite.

– Ti, mršava osoba, sebe zoveš kitom zato što si nabacila nekoliko kilograma u trudnoći, a devojke koje te prate i ne mogu ni da sanjaju da dostignu tvoju kilažu, kako treba da se osećaju – glasio je komentar.

Sofija je brzo odgovorila i objasnila da piše da nije nabacila nekoliko kilograma, već čitavih 15, te da koliko god da uživa u trudnoći, neobično joj je kada se otežano kreće. Ipak, manekenka se ne opterećuje kritikama na društvenim mrežama, jer je sa svojim dragim otputovala na odmor u Italiju. Tačnije na ostrvo Kapri, satkano od snova, sjaja, luksuza i glamura, na južnoj strani Napuljskog zaliva. Luka je na “Instagram” okačio, po mišljenju mnogih, njihovu najromantičniju sliku ikada.

Izvor. Novosti

Danas objavljeno

Jelena Karleuša zvijezda stranih medija

Vanja A

Film i FEST: Od debitantskih ostvarenja do dobitnika Oskara – šta vas čeka pod sloganom Povratak u budućnost

Zeljka

Bajramović postaje dio džez i bluz muzeja u Americi

Vanja A

Ostavite komentar