Sofija i Luka u Frankfurtu živjeće u hotelu Džon Kenedi - BIGportal.ba
Ex Yu

Sofija i Luka u Frankfurtu živjeće u hotelu Džon Kenedi

Atraktivna manekenka Sofija Milošević zajedno sa nevenčanim suprugom Lukom Jovićem i sinom Aleksejem navodno živeće u rizortu Kenedi u Frankfurtu, a njihova vila nosi naziv Džon Kenedi.

Naime, kako nisu uspjeli da pronađu adekvatnu nekretninu koja će u potpunosti ispunjavati njihove uslove, odlučili su se da započnu novo poglavlje života u hotelskom rizortu koji ima pet zvjezdica i koji im nudi pregršt mogućnosti.

– Preko prijatelja koje Luka ima u Frankfurtu dobili su preporuku da im je najbolje da zakupe na neodređeni period porodični stan koji je pretvoren u intimni hotel. Interesantno je što ovdje stanuje veliki broj poslovnih ljudi koji su zbog obaveza koje imaju u Njemačkoj prinuđeni da budu odvojeni od kuće.

Ubrzo je uslijedio sastanak s ljudima koji su u mendžmentu ovog hotela, te su odabrali čitav jedan deo hotela u kojem će živjeti njih troje. Pored velikih soba i u drugim prostorijama ima dovoljno prostora za njihove životne potrebe. Ovaj kompleks ima i veliku teretanu gde Luka svakodnevno može da trenira, kao što je to činio dok su bili u Madridu, ali i spa-centar koji se nalazi u sastavu njihovog stana, te Sofija tu može maksimalno da uživa s malim Aleksejem.

U slučaju da im dođu članovi porodice, imaju dovoljno mjesta da ih ugoste – objašnjava izvor blizak paru.

– Imanje ima dvorište gde Sofija često može da boravi s Aleksejem, a osim toga blizu je i šetalište koje se pruža duž rijeke Majne, te će to biti idealna prilika za malog Jovića da uživa u prvim koracima. Koliko čitav prostor pruža maksimalnu privatnost, govori podatak da rizort posjeduje nekoliko restorana internacionalne kuhinje, koja priprema brojne specijalitete. Uz sve to Sofija će imati dvadeset četiri sata poslugu koja će joj biti na raspolaganju.

S druge strane, Sofija i Luka nisu željeli da komentarišu ova saznanja.

Kurir/Blic

Danas objavljeno

Snimanje dokumentarca o Novaku još nije završeno

Vanja A

Enis Bešlagić otkrio zašto radi u Hrvatskoj, a ne u Bosni i Hercegovini

Vanja A

Ljubivoje Ršumović napisao pjesmu kako je pobijedio koronu!

Vanja A

Ostavite komentar