Snimak koji je osvanuo na profilu Britney Spears zabrinuo fanove - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Snimak koji je osvanuo na profilu Britney Spears zabrinuo fanove

Sutkinja Brenda Penny, odgovorna za nadzor skrbništva Britney Spears, odbila je zahtjev da se Jamie Spears ukloni s mjesta skrbnika pjevačice.

Sutkinja je u srijedu potpisala presudu kojom je Jamie Spears, otac Britney, i dalje njen službeni skrbnik i ima kontrolu nad njenim životom. Detalji presude još nisu podijeljeni s javnosti.

No, posljednja objava Britney Spears na Instagramu, objavljena tek nekoliko sati prije nego što je sutkinja odbila njen zahtjev da se Jamie Spears ukloni s mjesta skrbnika, potaknula je sumnje kod obožavatelja.

“Ova je snimka nastala prije nekoliko dana. Prvi put da plešem u štiklama nakon dugo vremena… Moj novi projektić”, stoji uz snimku na kojoj Britney pleše.

Međutim, fanovi su zbog njene odjeće zaključili da je snimka stara nekoliko godina te sad sumnjaju da pjevačica uopće ne vodi svoj Instagram profil.

“Ova snimka je nastala prije godinu dana”, “Pa ovu odjeću istu je nosila prije godinu dana u jednoj objavi”, “Nema šanse da ona ima pristup ovom računu”, “Neko se trudi zavarati nas, ali ne uspijeva”, “Nema šanse da Britney stoji iza ovog profila”, pišu sad skeptični fanovi.

“Želimo ime sutkinje”, “Neko je sigurno platio sutkinju, kako joj je ovo mogla napraviti?”, “Britney, ne brini, sloboda za tebe dolazi”, pišu u komentarima.

Snimka  je u 10 sati od objave pregledana više od tri miliona puta.

Britney se prošle sedmice izravno obratila sudu o slučaju kontroverznog skrbništva. Rekla je da želi svoj život nazad i da se završi 13-godišnje skrbništvo koje njezin otac ima nad njom.

“Tako sam bijesna da ne mogu spavati i depresivna sam. Želim da me se čuje… Želim promjene i želim promjene prema naprijed. Zaslužujem promjene”, rekla je pjevačica tokom svjedočenja.

Britney je rekla i da se željela udati za svog dečka i dobiti dijete, ali to joj nije bilo dopušteno. Optužila je svog oca da ju je spriječio u želji da ukloni spiralu kako bi mogla zatrudnjeti.

Pjevačica je posljednjih 13 godina pod nadzorom, što je sprječava u donošenju glavnih odluka u vlastitom životu (i osobnom i finanSijskom) te sve odluke umjesto nje donose njen otac Jamie Spears i advokat Andrew Wallet. Skrbnik također ima ovlast oduzeti punomoć u njeno ime, odlučivati ​​gdje će živjeti te potpisati porezne obrasce u njeno ime.

Brojne poznate osobe i fanovi na društvenim mrežama pružaju podršku pjevačici u borbi za slobodu.

Izvor:Index

Danas objavljeno

Nesvakidašnji prizor sa parkinga u Dalmaciji nasmijao ljude

Vanja A

Nakit koji licu daje eleganciju: Velike okrugle naušnice su pravi izbor za svaku sezonu

Vanja A

Sila Turkoglu iz serije “Amanet”: Uspjeh serije me usrećuje

Vanja A

Ostavite komentar