Snimak koji je napravio totalni preokret u ratu najvećih bjuti influensera - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Snimak koji je napravio totalni preokret u ratu najvećih bjuti influensera

Odnos snaga u ratu najpopularnijih make up vlogera koji već danima trese Youtube se izgleda promijenio, nakon što je Džejms Čarls snimio novi video u kojem daje svoju stranu priče u odnosu sa Tati Vestbruk.

Epizoda u kojoj je najuticajniji bjuti vloger za manje od 24 sata ostao bez milion i po pratilaca dobila je neočekivani nastavak.

Čarls je sinoć izbacio video pod naslovom “No More Lies” u kojem je iznio svoju stranu priče. Poveo je svoje pratioce na Koačelu, kad je postavio spornu reklamu glavnog konkurenta Tatinog brenda, što je zapravo započelo rat između dvoje najvećih “bjuti gurua” Youtube zajednice. U međuvremenu se ispostavilo da iza tog incidenta ima mnogo više drame nego što se naslućivalo.

Da podsjetimo, Tati je na “izdaju” reagovala videom “Bye sister” u kome je riješila da razotkrije Džejmsa i kaže koliko je povrijeđena zbog toga što joj je neko, koga je smatrala dijelom porodice bukvalno zabio nož u leđa, a onda je krenulo gomilanje prljavog veša pred Youtube gledaocima, u kojem su se influenseri srozali do nivoa kafanskog prepucavanja.

https://youtu.be/PoVZg4KjRxU

Između ostalog, Tati je otkrila da je Džejms redovno seksualno uznemiravao heteroseksualne muškarce, što su potvrdili i Džefri Star, Sara Larson…

Kako kaže, ona mu je više puta skretala pažnju i da ne treba da napada bjuti zajednicu, jer je on dio iste i da nije bolji od drugih, ali i da je govorio neprikladne stvari u društvu njene porodice.

“Ti si 19-godišnji milioner. Ne budiš se pod stresom jer ti je posao naporan, a ponašaš se tako. To mi je smiješno. Siđi sa visina i poštuj druge ljude. Nikoga u industriji ne poštuješ i to je tužna činjenica”, rekla je između ostalog.

I dok su milioni Džejmsovih dojučerašnjih fanova prelazili na njenu stranu, on je odlučio da prestane da se izvinjava. U videu “No More Lies” priča kako su ga pogodili komentari kojima je ovaj Youtube rat ispraćen.

“Zabrinjavajuće je što smo postali društvo u kojem se neko proglašava krivim i treba da dokazuje svoju nevinost, umjesto da bude obrnuto”, smatra Džejms i ističe da je video snimio ne da bi nastavio rat, već da bi očistio svoje ime i podsjetio ljude da uvijek postoje dvije strane priče.

Što se toga tiče, čini mu se da je uspio, jer je publika masovno krenula da mu se vraća. S druge strane, teško da će ovakav video staviti tačku na rat koji fanovi s uzbuđenjem prate iz minuta u minut… Jer sad je Tati na potezu.

Izvor: Noizz.rs

Danas objavljeno

Zašto parovi tepaju jedno drugom kao da su bebe

Vanja A

10 stručnih savjeta kako ne odgojiti razmaženo dijete

Vanja A

Na Islandu napravili pivo od graška i kiselog kupusa

Vanja A

Ostavite komentar