Snimak iz Crne Gore: Ušao u pogrešan stan i tu zaspao, a ujutru... - BIGportal.ba
Ex Yu

Snimak iz Crne Gore: Ušao u pogrešan stan i tu zaspao, a ujutru…

Zamislite da tokom ulaska u dnevni boravak vašeg stana, na krevetu zateknete jakog i visokog muškarca kako spava na vašem kauču, a da se sve to dešava dok su vam djeca u drugoj sobi. Dok dobar dio nas misli kako je ovo moguće samo u bajci o Zlatokosi ili u…

Zamislite da tokom ulaska u dnevni boravak vašeg stana, na krevetu zateknete jakog i visokog muškarca kako spava na vašem kauču, a da se sve to dešava dok su vam djeca u drugoj sobi. Dok dobar dio nas misli kako je ovo moguće samo u bajci o Zlatokosi ili u holivudskim komedijama, jedna porodica imala je veoma neprijatno iskustvo kada su dvije žene primijetile da im na krevetu u dnevnoj sobi, spava nepoznati mladić.

Na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov, osvanuo je nesvakidašnji video snimak, navodno nastao u Crnoj Gori, a na kojem se vidi kako porodica pokušava da probudi momka koji je zaspao u njihovom dnevnom boravku.

Oni su u prvi mah pomislili kako se radi o provalniku, ali se kasnije kroz razgovor ispostavilo da se radi o zabuni, pošto je mladić koji je prethodne noći malo više popio, greškom ušao u njihov stan umjesto u svoj, a sve to zato pošto su vrata od stana bila otključana.

Neprijatna situacija je potrajala nekoliko minuta, ali se na obostranu radost, sve završilo u najboljem redu. Ipak, iako je na kraju ova situacija ispala bezazlena, savjetujemo vam da prije odlaska na spavanje provjerite da li ste zaključali ulazna vrata doma.

Blic / Podgoricki vremeplov

Danas objavljeno

TOŠE PROESKI BI DANAS NAPUNIO 40 GODINA: Ne prođe ni dan da se na radiju ne čuje neka njegova pesma

D

Eva Ras o vezi sa mlađim dečkom: “Ispada da sam ja neka razvratna baba koja juri mladiće. Ne jurim”

D

OVO JE UNUKA LjUBIŠE SAMARDžIĆA: Miljenica slavnog glumca izrasla u pravu lepoticu, a evo zbog čega se ljutila na dedu

D

Ostavite komentar