Snimak "bosanska seljačina u Zagrebu" postala hit na YouTubeu - BIGportal.ba
Ex Yu

Snimak “bosanska seljačina u Zagrebu” postala hit na YouTubeu

POSLJEDNJI video bosanskog YouTubera postao je hit u Hrvatskoj, a trenutno se nalazi na šestoj poziciji trendinga s više od 600 hiljada pregleda i 20 hiljada lajkova u nekoliko dana. U opisu Youtube profila ovog momka stoji: ,, Humor brete na krajiški način 🙂 Ja sam Omer Nadarević u zagradi OMČO…

POSLJEDNJI video bosanskog YouTubera postao je hit u Hrvatskoj, a trenutno se nalazi na šestoj poziciji trendinga s više od 600 hiljada pregleda i 20 hiljada lajkova u nekoliko dana.

U opisu Youtube profila ovog momka stoji:

,, Humor brete na krajiški način 🙂 Ja sam Omer Nadarević u zagradi OMČO Ovaj kanal nije za one slabog srca! “

Omčo je poznat po svom specifičnom humoru na koji niko ne može ostati ravnodušan. Nekima je to previše, ali drugi ga obožavaju, što dokazuju i komentari ispod svake njegove snimke. Video “bosanske seljačine u Zagrebu” već je samo na YouTubeu komentarisalo više od 800 ljudi, a kad ga pogledate, biće vam jasno i zašto.

“Đe’s moja bosanska seljačino dobro mi došo u Zabreg”, “zanima me šta ljudi misle kad te vide dok snimaš..”, “ja bi umro od sramote, ali tebi svaka čast, ovo se zove glumac…”, tek su neki od komentara ispod snimke.

Inače, Omčo je nedavno privukao pažnju još jednim videom iz svoje serije o bosanskoj seljačini. Snimak “bosanske seljačine prvi put na moru” pogledalo je tako gotovo 1,4 miliona ljudi, a prikupila je i više od 1100 komentara. Pogledajte zašto.

Index

Danas objavljeno

Naš glumački par u Americi pravi hljeb, a o ćerki neobičnog imena kažu: “U njoj su tri religije”

Zeljka

Lidija Vukićević brine o bivšem mužu koji se bori sa koronom

Zeljka

“Odem na nastup, a ONI MI KAŽU DA SU SE ŠALILI”

Zeljka

Ostavite komentar