Snimak Aleksandra Vučića kad je imao 10 godina objašnjava sve - BIGportal.ba
Ex Yu

Snimak Aleksandra Vučića kad je imao 10 godina objašnjava sve

Teško je poslije svega i zamisliti da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nekad bio dijete, ali upravo smo dobili dokaz da je “Mali Alek” zaista postojao. Predsjednik Srbije nikad ne spava, a pitanje je i da li išta jede kad misli da u Srbiji narod nije gladan. Radi bar 20 sati dnevno….

Teško je poslije svega i zamisliti da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nekad bio dijete, ali upravo smo dobili dokaz da je “Mali Alek” zaista postojao.

Predsjednik Srbije nikad ne spava, a pitanje je i da li išta jede kad misli da u Srbiji narod nije gladan. Radi bar 20 sati dnevno. Usput pročita između 500 i 600 stranica dokumenata, a noću ide u potragu za knjigama. Uvijek je koncentrisan na ozbiljne teme i probleme. I uvijek pokušava da nam dokaže da je on neka vrsta supermena.

Ali ako ste onog filmskog Supermena mogli da zamislite kao klinca, budući da radi neke vrlo zabavne i uzbudljive stvari o kojima klinci sanjaju, Vučića vjerovatno niste.

Sigurno niste povjerovali u onaj okršaj malog Aleka i bibliotekarke Nade Ajkule:

Pa znate valjda da Vučić uvijek ispuni obećanje u roku od dvije godine, a cijela priča o njegovom djetinjstvu postala je posbno sumnjiva nakon epizode u kojoj svojoj majci objašnjava koliko je kilograma imao kad se rodio.

I uzalud se predsjednik trudio da pokaže i svoju “nestašnu”, dječačku stranu, bježao od obezbeđenja u noćne vožnje Koridorom 10, mahao svojim imaginarnim prijateljima, igrao basket s decom (i pobijedio)…

Niko zapravo nije mogao da zamisli malog Aleka. Mi smo jednom pokušali, ali mnogo je tu stvari ostalo upitno.

Ipak, postojao je, a sada imamo i dokaz.

Na Twitteru se pojavio snimak iz emisije “Trezor” koji prikazuje Aleksandra Vučića kao klinca koji govori o pobjedi svog sportskog tima. I već tu, u izrazima lica i izboru riječi kojim se obratio javnosti, svako može da prepozna njegov šarm i talenat za diplomatska obraćanja.

“Na njihovu želju mi smo ovdje odigrali jednu prijateljsku utakmicu, mi smo pobijedili, ali bez obzira na naše radovanje i njihovo tugovanje, mi smo ostali pravi prijatelji i drugovi čije prijateljstvo niko neće moći da izbriše”, izgovara mali plavi dječak od 10-ak godina, u čijem pogledu se već naziru neslućene visine.

Da, i Aleksandar Vučić je jednom imao 10 godina, ali, sudeći po ovom snimku, već tad je bio Aleksandar Vučić, supermen.

Izvor:: Noizz.rs

Foto: Youtube/Printscreen


Danas objavljeno

Miodraga Dragičevića: Odbio alkotest, odveden u stanicu

V.R.

Novak Đoković emotivnom porukom čestitao rođendan Dijani: “Ona je uvijek tu”

V.R.

Otkriveno zbog čega je Marija Bulat nabavljala drogu!

V.R.

Ostavite komentar