Snežana Đurišić se vjenčala u tajnosti? Zbog jedne stvari mladoženja posebno ponosan - BIGportal.ba
Ex Yu

Snežana Đurišić se vjenčala u tajnosti? Zbog jedne stvari mladoženja posebno ponosan

Snežana Đurišić se nakon tri godine veze odlučila da se na vječnu ljubav zavjetuje izrabraniku Vanji Miloševiću.

Folk pevačica i ginekolog su se venčali u tajnosti krajem jula, a za najužu rodbinu i prijatelje upriličili su proslavu.

– Snežana i Vanja stali su pred matičara u petak, 26. jula, u opštini. Posle toga su upriličili proslavu za najuži krug prijatelja i rodbinu. Oboje su želeli da taj čin obave bez neke preterane pompe, samo za svoju dušu – ispričao je izvor blizak novopečenom bračnom paru. Ova saznanja je novopoečeni mladoženja potvrdio za “Informer”.

https://www.instagram.com/p/By0mu_9C8Kq/?utm_source=ig_web_copy_link

– Nas dvoje se poznajemo duže od 20 godina i bili smo dobri prijatelji, a onda je to preraslo u ljubav. Posle skoro tri godine veze, odlučili smo da našu ljubav krunišemo brakom. Snežana je prihvatila da nosi moje prezime i ponosim se time – rekao je Milošević

– Kada Sneža završi sve nastupe koje ima, vodim je na zasluženi odmor. Ići ćemo i na medeni mesec, ali do sada još nismo odlučili gde tačno. Znamo samo da će biti neka lepa destinacija i da jedva čekamo da budemo malo sami, da saberemo utiske posle svega! Što se tiče naših porodica i prijatelja sve je u najboljem redu, njeni su prihvatili mene i moji su prihvatili nju- zaključio je on.

Foto: Ata/MirkoTabasevic/Instagram

Danas objavljeno

Šta bi rekao Broj 1: Severina na naslovnoj strani knjige Maksa Bunkera

Vanja A

Prva objava Jelene Janković nakon porođaja

Vanja A

VOJAŽ U VEZI SA ŽENOM OD SULTANA? Svi bruje da je zaveo još jednu pjevačicu, a sad su se oboje oglasili

Vanja A

Ostavite komentar