11. Jula 2022.

Snežana Đurišić otkrila ko je njena jedina nasljednica

Big Portal

Među šesnaest finalista našla se i djevojčica koja je prikupila simpatije Snežane Đurišić, iako je bila u timu Ane Bekute.

“Mala Sandra Mladenović, ona će me naslediti, ona peva isto kao ja! Ona je devojčica koja je mene jako podsetila na mene, a nekoliko mojih pesama je otpevala baš kao ja. Nekada sam bila tužna što nisam mogla sebe da prepoznam u nekome od tih mladih ljudi, ali se onda pojavila ona, jedno divno dete i prelepo vaspitano”, otkrila je pjevačica.

Bez imalo sujete Snežana će pružiti podršku svim takmičarima, bez obzira da li su bili u njenom timu, ali ne krije da za svoju nasljednicu ima posebne planove.

Sneža otkrila ko je njena JEDINA NASLEDNICA iz takmičenja: "U NJOJ VIDIM  SEBE" - Zvezde Granda - Grand Online

“Uvek ću joj biti podrška, rekla sam joj to. Uvek dajem glas za nju! Iako sam imala svog kandidata u finalu podjednako sam navijala i za Sandru, u sebi naravno”, priznala je te dodala da publika može očekivati iznenađenje.

“Biće rado viđena i pozvana sa moje strane na neki moj koncert ili nastup. Možda bude i neki duet”, istakla je Snežana ne krijući ponos što je konačno u nekom mladom pjevaču vidjela sebe, prenosi

 Grand.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare