Snežana Dakić uzvraća udarac: Je l‘ sramota biti u klimaksu, ima li žena rok trajanja? - BIGportal.ba
Ex Yu

Snežana Dakić uzvraća udarac: Je l‘ sramota biti u klimaksu, ima li žena rok trajanja?

Voditeljka Snežana Dakić je odlučno krenula u pohod na društvene mreže, gdje u svojim postovima daje svoje mišljenje o društvenim pojavama koje su u trendu, ali nisu baš i društveno prihvatljive.

Voditeljka Snežana Dakić je odlučno krenula u pohod na društvene mreže, gdje u svojim postovima daje svoje mišljenje o društvenim pojavama koje su u trendu, ali nisu baš i društveno prihvatljive.

Nikoga lično ne kritikuje, ali jasno iznosi svoje stavove i time pokreće buru komentara.

https://www.instagram.com/tv/B039M8YBkrG/?utm_source=ig_web_copy_link

Snežana je digla pravu prašinu i u medijima nakon što je dala svoje zapažanje zašto “fine” devojke izgledaju kao ku**e. Dok su se jedni složili sa Snežaninim opažanjem, većina njih ju je kritikovala.

Ona je za Blic objasnila kroz šta je prošla za samo nekoliko sati od ove objave.

– Posmatram svet oko sebe. Devojke izgledaju jako jeftino u toj plastificiranoj garderobi sa plastičnim umecima u kosi, sa prejakom šminkom i obaveznim platformama. To nije ni moda ni estetika. Mislim da neke od njih, naročito ove jako mlade, uopšte nisu svesne poruke koju šalju. Šalju poruke da su jeftin seksualni objekat za brzu zabavu, a želele bi da ih tretiraju sa poštovanjem i da im ponude ljubav za ceo život – u dahu je objasnila Snežana za pomenuti list, koju su pitali da li su i nju muškarci tako posmatrali nekad.

– Tako vas obično etiketira muškarac koji je pokušao, pa ste ga odbili. A inače, ta reč se lako prevaljuje preko srpskoj jezika. Svaka žena je ku**a, dok se ne dokaže suprotno. Jedno je izgledati izazovno, pa i seksi. Pa i zanosno plesati je okej. Ali pornografija nije za javnu upotrebu. Ko voli, neka to praktikuje na žurkama zatvorenog tipa, ili u privatnosti. Ali neprikladno je da to postane dres-kod. Da se razumemo: ja sam dala svoje zapažanje – opis. Nisam nikome sudila.

Foto: Luka Šarac

Danas objavljeno

Miodraga Dragičevića: Odbio alkotest, odveden u stanicu

V.R.

Novak Đoković emotivnom porukom čestitao rođendan Dijani: “Ona je uvijek tu”

V.R.

Otkriveno zbog čega je Marija Bulat nabavljala drogu!

V.R.

Ostavite komentar