Snežana Dakić objasnila kakve veze ona ima sa nuklearnom sigurnošću - BIGportal.ba
Ex Yu

Snežana Dakić objasnila kakve veze ona ima sa nuklearnom sigurnošću

Dakićeva ističe kako je zanimljivo raditi s obrazovanim ljudima

Voditeljka Snežana Dakić objasnila je šta sve radi kao PR u Direktoratu za radijacionu i nuklearnu bezbednost, što joj je novi posao.

„U Direktoratu ‘Srbatom’ sam zadužena za sadržaj na sajtu i portalu. Tečno govorim engleski, španski, francuski i ruski, tako da mogu da obrađujem teme iz stranih izvora. Bavim se i javnim nastupom, a Direktorat okuplja puno naučnih saradnika, koji učestvuju na raznim konferencijama. Sve je počelo sa pripremom konferencije “Nuklearna sigurnost danas”, za koju im je bila potrebna osoba sa velikim novinarskim iskustvom oko pripreme panela i panelista, a potom i oko obrade svih tih informacija u dalji sadržaj – elektronski i štampani.

Učestvovala sam na više hiljada konferencija kod nas i u inostranstvu. Moj angažman na “Ženskoj TV” je upravo bio istekao, bila sam slobodna, trebao mi je posao, a i odgovarala mi je promena. Tekstovi koje pišem uglavnom se bave primenom nuklearne tehnologije u medicini, privredi, poljoprivredi, nauci i svakodnevnom životu. A tu su i istine i zablude o raznim vrstama zračenja, pa i jonizujućeg, kaže Dakićeva i ističe kako je zanimljivo raditi s obrazovanim ljudima.

Izvor: BIZLife/N1

Danas objavljeno

Alen Islamović je upoznao suprugu kada je imala 16 godina: Bio sam niko, a bila mi je najveća podrška

Vanja A

Tanja Savić predala papire za razvod braka

Vanja A

“Toma” najgledaniji film domaće kinematografije

Vanja A

Ostavite komentar