Snežana Dakić izazvala burne reakcije novom objavom na društvenim mrežama - BIGportal.ba
Ex Yu

Snežana Dakić izazvala burne reakcije novom objavom na društvenim mrežama

Voditeljka o današnjem ponašanju tinejdžera.

Voditeljka Snežana Dakić majka je trinaestogodišnje Laure, a na društvenim mrežama objavila je komentar o tome kako se tinejdžeri danas ponašaju, sa kojm su se njeni pratioci složili.

Ona je na svom Instagramu profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako stoji iza nje, dok ona drži zapušene uši.

“Kada dođe vreme za škakljive teme: o telesnim promenama, zaljubljivanju, prvom poljupcu ili svađi sa drugaricom, naši tinejdžeri obično odbijaju da nas saslušaju. Prevrću očima, pokrivaju se ćebetom preko glave, napuštaju prostoriju ili naprosto zapuše uši. To je sasvim normalna reakcija za njihov uzrast. Važno je odabrati pravi momenat za priču: kada su opušteni i dobro raspoloženi, kada niste u prepirci ili u sukobu. Najbolje je kad se oni otvore i iniciraju temu, tada su najspremniji za razgovor. Tada ih obavezno saslušajte, bez prekidanja i kritike”, napisla je ona i dodala:

“A tek potom recite svoje mišljenje. Iako će nam često izgledati kao da pričamo u prazno i da naši saveti i uputstva na njih ne ostavljaju nikakvog traga, posle određenog vremena, primetićete da su ih usvojili kao deo svog stava i ponašanja. Dakle, ne poričite njihovu reakciju otpora, ona dolazi zbog stida, ali ne odustajte od razgovora. I te kako vredi”, zaključila je Snežana.

Sliku koju je voditeljka objavila pogledajte OVDE.

Izvor: Mondo

Danas objavljeno

Na kućnu adresu Mie Borisavljević stigao rođendanski poklon, Bojan nadmašio sebe

V.R.

Seka Aleksić u lateks haljini pokazala kako se “nose” obline

V.R.

Milan Stanković nigdje ne nastupa, ali vodi biznis u Čikagu

V.R.

Ostavite komentar