SNAŽNA PORUKA VOLJENIM ŽENAMA Od Novakovih riječi naviru suze - BIGportal.ba
Ex Yu

SNAŽNA PORUKA VOLJENIM ŽENAMA Od Novakovih riječi naviru suze

Novak Đoković nerijetko ističe da mu je porodica svetinja, a na praznik posvećen ljepšem polu uputio je prelijepe riječi najvažnijim damama u njegovom životu, ali i i svim ostalima ženama. – Želim srećan internacionalni dan žena svim princezama i kraljicama ovog svijeta. Blagosloven sam da u životu imam žene koje…

Novak Đoković nerijetko ističe da mu je porodica svetinja, a na praznik posvećen ljepšem polu uputio je prelijepe riječi najvažnijim damama u njegovom životu, ali i i svim ostalima ženama.

https://www.instagram.com/p/B9fd0nZnLZF/

– Želim srećan internacionalni dan žena svim princezama i kraljicama ovog svijeta. Blagosloven sam da u životu imam žene koje volim, poštujem i podržavam. Takođe sam zahvalan što u svom okruženju imam žene koje su hrabre, nježne, nezavisne i saosjećajne. Žene koje me inspirišu i motivišu. Hvala Tara, Jubice,mama i sve ostale žene koje me podsjećaju koliko sam srećan sto vas imam u životu – napisao je Novak Đoković uz objavu na Instagramu, u kojoj je podijelio dvije fotografije, jednu na kojoj su Jelena i on, i drugu na kojoj su njegova majka Dijana Đoković i kćerkica Tara.

Uslijedila je lavina pozitivnih komentara, a mnogi su odmah primijetili i da Novak Jeleni tepa “Jubice”, te da ju je baš tako oslovio u pomenutoj poruci, piše Blic.


Danas objavljeno

Nasmijala sve: Marija Šerifović ima rješenje za sijedu kosu

Vanja A

Milica Todorović tjera tatu da se prijavi za muzičko takmičenje

V.R.

Kija Kockar pokazala dečka fudbalera!

V.R.

Ostavite komentar