Smrt mladog glumca šokirala sve; Paris Hilton: "Ovo je tako tužno" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Smrt mladog glumca šokirala sve; Paris Hilton: “Ovo je tako tužno”

Paris Hilton oprostila se na društvenim mrežama od glumca Danijela Mikelsona, koji je iznenada preminuo u 23. godini, a čija je smrt iznenadila sve njegove božavatelje, kao i brojne kolege.

Uzrok Danijelove smrt još uvek nije utvrđen, a glumac je poznat po ulogama u seriji “Mani” iz 2019 godine i horor filmu “The Killer Clown Meets the Candy Man”.

Njegova mlađa sestra, manekenka Meridit Mikelson, objavila je u ponedeljak tužne vesti o smrti brata na svom Instagramu.

“Moje srce je slomljeno i tako mi je teško da ovo pišem da ne znam šta uopšte i da kažem. Juče sam izgubila brata, mog najboljeg druga i drugu polovinu svog srca”, započela je emotivnu poruku Meridit i dodala:

“Ne postoji osoba na celom svetu koju sam više volela, i nema reči kojima bih mogla to da opišem. Poznavati ga značilo je voleti ga, imao je najsrećniji, najsjajniji osmeh suncem obasjane osobe koja je ikada postojala i tako sam srećna što je Bog odabrao mene da mu budem sestra tokom njegovog neverovatnog života”.

Od Danijela se oprostila i njegova devojka Medi Hejli.

“Ne želim da je ovo istina. Reči ne mogu da opišu kako se sada osećam. Izgubila sam svog najboljeg prijatelja na ovom svetu. Osećam se kao da mi je neko iščupao srce”, deo je njenog emotivnog oproštaja.

Hilton je takođe uputila reči podrške porodici Mikelson.

“Tako je tužno ovo čuti. POČIVAJ U MIRU”, napisala je on.

Patrik Švarceneger, sin Arnolda Švarcenegera, takođe je izrazio saučešće i napisao: “Molim se za vas”.

Danas objavljeno

“Ne želite ovo, vakcinišite se”: Kris Rok pozitivan na koronavirus

Zeljka

Šta KAFA koju naručujete u kafiću govori o vama?

Zeljka

Naočare nikada ne brišite na ovaj način, a sigurno to radite

Zeljka

Ostavite komentar