Smrt Majkla Džeksona je i dalje misterija: Ovaj detalj niko nije znao! - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Smrt Majkla Džeksona je i dalje misterija: Ovaj detalj niko nije znao!

Nakon 12 godina i dalje se spekuliše o smrti Majkla Džeksona

Prošlo je 12 godina od smrti kralja popa, a tek sada se dolazi do nekih saznanja vezanih za njegovu smrt.

Dugogodišnji čudan stil života, dugovi, iranska tajna služba da bi skrenula svetsku pažnju sa svojih unutrašnjih problema…  Prve informacije bile su da ga je njegov lični doktor ubio lekovima koje mu je prepisivao, pa je zbog toga bio uhapšen 2011. godine. Nakon odslužene kazne, detektivi koji su radili na slučaju, otkrili su jezive detalje iz sobe u kojoj su pronašli mrtvog Džeksona.

Smrt Majkla Džeksona i dalje misterije

– Bilo je zabeleški, komada papira oblepljenih svuda po sobi, ogledala i vrata sa kratkim sloganima i izrazima. – Kada smo ušli u sobu u kojoj je Konrad lečio Majkla, na krevetu smo zatekli kompjuter, a na krevetu je bila i lutka za devojčice i fotografije beba nalik onima iz reklama – naglasili su u dokumentarnom filmu koji je snimljen. 

Detektivi su rekli da soba uopšte nije ličina na neku u kojoj se leči pacijent, kao da je u torbi doktora Konarda pronađen lek za koji se misli da je ubio kralja popa. Takođe su našli mnogo igala, đubreta i raznih stvari koje nisu trebale da budu tamo. Smrt kralja popa i nakon 12 godina, ostala je misterija.

Danas objavljeno

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Kulio je najvećim hitom ispisao istoriju: 27 godina od izdavanja

Zeljka

Vjerovali ili ne, upornost se ne isplati, sreća je u odustajanju

Zeljka

Ostavite komentar